Avansarea in grad se face dupa perioade bine reglementate, si avanseaza cei meritorii, nu toata lumea.
Nu este adevărat. Nu mai judecați polițiștii din exterior dacă n-ați fost unul dintre ei. Ce? Îi judecați că v-au dat o amendă pentru că și-au făcut datoria? Nu ei fac legile.
Exact, asta dă dovadă că sunt mai deștept decât tine, nu ști să scrii și trebuie să înveți gramatică. Drept dovadă: Se scrie MĂ-TA, se scrie TATÂ-TO, ai un limbaj obscen, vocabularul tău se rezumă numai la injurii, în plus nu te poți controla ca oricare alt om, cu toate acestea probabil că ești tu mai învârstă decât mine, dar asta nu îți dă dreptul să mă judeci. În fine, nu mă mai cobor la nivelul tău, poți să-mi transmiți tot ce vrei la adresa mea, pe mine nu mă mai înteresează și nu mă cobot la nivelul tău. Cu asta am încheiat.
Cobor*.
Coborî. Dacă nu știi folosi semnele diacritice se scria 'Cobori'.
Bah, decat gabor mai bine parlamentar, tot functie e si aia dar una e sa stai ca un cane in ploaie si alta e sa stai cu pustoaice de 17 ani in brate
Fă-te tu polițișt și ulterior comentează-le munca.
Eu politist. du-te mti mati cu politia ta si calare sa ti iei in spate pe toti, am alergie la curcani, is prosti ca noaptea ca pamantul de dupa o bomba nucleara, le e frica sa dea o amenda ca ii da afara de il amendeaza pe prietenul lu superior, hai dei drumu de aici cu din astea
Avanseaza in functie de realizari, loialitate, corectitudine... si asa mai departe.
Asta depinde de la tara la tara... ca in Romania asa e, dar du-te in Canada sa vezi cum e.
Exact! În Canada, vizionează pe internet serialul 'Rookie Blue' (Ofițeri începători) sau în timpul săptămânii de luni până vineri de la ora 19:00 pe Diva Universal. Acolo sunt în Canada și în serialul respectiv simulează viața unui ofițer din Canada.
Lasa canada sau sua ca acolo ti drag sa fi politist, acolo un politist cand spune stai, in secunda doi esti inghetat ca de nu trage fara somatie, aici le e frica sa dea o amenda, exemplu e cum se circula pe drumurile noastre, 90% habarnau de cartea aia si au carnetul din prostie
Aici îți dau dreptate, în schimb doar 30% din polițiști își fac meseria cum trebuie, acolo în America 90% dintre polițiști nu sunt ca și cei din România.
Asta spun deci cand ai spus aici sa ma fac politist direct te am injurat in gandul meu, dar prin america sau mexic acolo intre mafie, ai vazut cum merg politisti acolo? cu masina de teren si unu deasupra cu aia de 40mm de trece prin zid, nu ca la noi cand se bat doua clanuri se fac ca ploua si ca nu au primit telefonul la timp
In mexic cand se aude sirena de la masina politiei trebuie sa stai cu mainile la ceafa sau culcat daca esti ranit altfel trage fara somatie, ai prostit la cap? acolo nici nu se apropie politia daca e scandal, tot ce misca pe strada si nu e cu mainile ridicate sau culcat dar nemiscat e mort instant, aia e politie dar aia e lege, numai ca acolo politisti sunt de placere nu ca ii pune mama sa aiba un servici unde sa nu munceasca si sa se uite la meciuri