Salut! Te pot ajuta cu raspunsul la cateva intrebari:
1. E o idee buna de viitor, mai ales ca Romania are un pamant bun. Bineinteles ca agricultura va evolua im viitor si va trebui sa te aliniezi noilor standarde.
3. Trebuie sa ai un capital, o sursa de bani pentru afacere, cum ar fi capitalul propriu (proprii tai bani). Firma trebuie inregistrata la Registrul Comertului si alte procedee de infiintare a unei firme.
6. Pentru inceperea unui business sunt buni si 500 de euro, dar pentru extinderea lui vei avea nevoie de mai multi bani.
11. Bucurestiul ar fi un loc bun, ai putea avaea afacerea undeva in afara orasului si vei fi conectat tot timpul cu orasul.
12. Banii se atrag din capital. Capital propriu, banii pe care ii poti investi tu, sau atragerea de capital strain, cum ar fi imprumuturi la banci sau vinderi de actiuni. Nu exista o suma maxima.
13. Agricultura va ramane un domeniu esential pentru ca fara agricultura nu putem trai.
14. Un liceu economic si o facultate precum ASE din Bucuresti. (Pe langa agricultura, trebuie sa inveti lucruri esentiale despre afaceri pentru ca altfel afacerea nu va prospera)
17. Depinde ce vor vrea ei. Daca ei vor vrea si au ocazia sa lucreze pe bani frumosi in Occident o vor face. Dar da, pot ramane la ferma.
18. Depinde de fermier. Daca vrei o societate comerciala (o afacere, o firma) nu-ti pune problema de pensie, vei avea bani din ceea ce faci cu afacerea
21. Agricultura poate fi facuta oricum, dar trebuie respectate unele standarde moderne.
23. Da, de la 18 ani in sus.
Vrei cam multe. Ai spus că stai pe gânduri. Mai gândește-te înainte să ceri aici o lucrare de doctorat.
Sincer nu știu ce cauți tu aici, daca eu vreau sa aflu aceste chestii și tu nu vrei, puteai sa te uiți dar nu m-ai lăsai comentariul asta aiurea
300.000 euro este foarte putin pentru un astfel de business, utilaje si teren. Foarte putin.
Parerea mea este ca NU e ceva de viitor. Dupa cum vezi si tu, domeniul acesta merge din ce in ce mai prost din multe cauze, printre care si schimbarile climatice. Daca doresti sa te bagi in business candva, recomand domeniul turismului sau imobiliare, iar agricultura sa ramana doar o pasiune.
Pai ce business as putea sa deschid în sumă de 300.000 de euro?
Lasa mi un mesaj pe Instagram (magdaaaa.x) si iti pot da cateva idei.