Nu poate sa iti dea apt si atat? Depresia si anxietatea sunt afectiuni pe care le poti ascunde macar 8 ore cat stai la job. Poate chiar o sa-ti prinda bine ca o sa ai o rutina si vei fi distrasa de la probleme. Vorbeste cu ea sa-ti dea apt
Am incercat, dar nu am reusit, ele doua combinate imi dau impresia de tulburari psihotice. Am ajuns la psihiatrie de 3 ori, si fiindca aveam probleme cu amandoua in acelasi timp ii dadea impresia psihiatrei de garda ca am tulburari psihotice. Iar cu un astfel de diagnostic nu pot primi decat apt conditionat, mi se mareste usor cortizolul si nu pot face fata 8 ore la munca. In sensul ca lucrez 8 ore pe saptamana si in a 5 a zi de munca aproape ajunsesem la surmenaj. Am lesinat si pe urma am vomitat.
Nici referat pentru pensie de invaliditate nu poate sa-ti dea? Adica daca vei primi gradul 3 vei avea drept de munca 4h pe zi si poti avea un job part timp in timp ce iei si pensie
Nu se da pensie pentru cei ca mine.
Sufar de anxietate si depresie. Doctorita psihiatra mi-a dat apt conditionat.
De când suferi de anxietate și depresie?
2019
Bine, deci imi puteti spune in ce locuri te accepta apt conditionat?
Iei tratament psihiatric? Ce anume iei?
Rispolept, anxiar, coaxil
Le iei pe toate o dată?
In fiecare zi le iau. Rispeptul 2 ml pe zi, o pastila de anxiar, 2 de coaxil la intervale de cateva ore. Acum, imi poti spune in ce loc de munca te accepta asa, apt conditionat?
Eu chiar nu știu, unde să-ti spun... Trebuie să cauți să vezi unde te accepta sa lucrezi apt condiționat.
Asta inseamna ca va trebui sa caut la fiecare slujba in parte.
Poți spune că vrei sa lucrezi 4 ore pe zi! Ești la liceu?
Am terminat din 2019
anonim_4396 întreabă: