anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt curioasa ce meserii aveti si de ce v-ati ales acea meserie, sau ce v-ati dori sa fiti si dec e. Cel mai frumos ia fundita :X

9 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

De mic mi-am dorit sa fiu scriitor. Practic de cand am invatat sa scriu. Desigur ca apoi am vrut sa ma fac pe rand astronaut (ca orice copil), fotbalist (de asemenea ca orice elev de 1-4) si designer (asta cred ca trebuie sa fi venit dupa ce m-am lovit la cap). La 16-17 ani am reluat insa visul initial. Am inceput cu un volum de poezie (e mai greu cu debutul intotdeauna) ceea ce mi-a adus un contract cu o editura si de acolo pana la proza n-a mai fost decat un pas. Au urmat scenariile de film si chiar si unul de teatru (care va avea cei drept doar la anul premierea din cauza decorului neconventional care necesita timp si multi bani-mare problema la romani!). Sfatul meu asadat pentru voi toti: Urmati-va visul si nu renuntati la el atunci cand dati de obstacole. ''Daca vroiam sa fie simplu, alegeam sa nu ma nasc!''. Tine-ti minte cuvintele asteahappy. Succes tuturor!

| TheAce a răspuns:

Pentru little0apple: scrisul chiar e o meserie si inca una bunahappy. Cei drept, vei avea ''teme pentru acasa'' pentru totdeauna dar nu te va bate nimeni la cap si vei lucra cand si cum vei dori, unde vei dori.

| Justmed a răspuns:

Intotdeauna mi-am dorit sa intru la medicina pana cand mi-am dat seama ca mie nu imi place sa comunic cu oamenii care pun prea multe intrebari.etc ...nu am rabdarea necesara pentru. un medic asa ca m-am reorganizat si acum ma pregatesc pentru a deveni chimist

| sylar2007 a răspuns:

Eu vreau sa devin medic, si muncesc mult la astahappy

| AlexandraPrincess a răspuns:

Avocat! love struck big grin

| little0apple a răspuns:

Pai eu cel mai mult mi-as dori sa fiu scriitoare.mi se pare cea mai deosibita si pasionanta meserie.de fapt nici nu se poate numi meserie pentru ca se presupune ca o meserie e ceva ce trebuie neaparat sa faci pentru a-ti castiga existenta.a fi scriitor e ceva ce faci din adancul sufletului tau, ceva ce simti cu adevarat.adica atunci cand iti vine ceva in minte, indiferent cat de banal este, tu il poti pune pe hartie si sa faci din acel lucru banal un lucru deosebit.este vorba sa pui pe hartie sentimentele tale si trairile, simtirile, gandurile.fie ca le transpui in anumite personaje( de exemplu fiecare personaj sa fie o bucatica din tine, din sentimentele tale).iar actiunile sa curga pe firul lin al imaginatiei.a fi scriitor inseamna a fi ceea ce esti tu cu adevarat. sper sa te fi convins happy

| beko_4809 a răspuns:

Pai sincer nu stiu ce mesrie dar mas baza pe ospatar deoarece am indemanare si mas decurca este si o merie frumoasa si placuta sper ca ti-am fost de ajutor

| moldovan4ac a răspuns:

Eram un golanas pana in liceu, numa de invatat nu invatam, am dat la facultate din greseala si in facultate mi-am dat seama ce imi place.Iar acum sunt inginer proiectant.

| IndiaaFann a răspuns:

Eu vreau sa ajung actrita la Bollywood. Pai...De ce? Pur si simplu, filmele lor mi se par de exceptie, iar despre actori, ce sa mai zic? Sunt minunati.Asa ca as vrea si eu sa incerc! Bine inteles,trebuie sa invat sa dansez dansurile lor si sa le invat limba {care,avand in vedere c-o aud in fiecare zi,NUU mi se pare deloc grea!}.Ce-mi da forta e ca nimeni nu crede in mine,de-aia si vreau tot mai mult, ca sa le pot arata ca eu POT! big grin Nu am nevoie de funda, stai linistita!:*