| langlessinho a întrebat:

Salut TPU, sunt elev pe clasa a 11-a pe profilul filologie. Sunt pasionat de calculatoare si mi-as dori sa continui cu programarea (m-am apucat de o luna serios de invatat si vreau sa invat in continuare).
Voiam sa intreb daca pot intra la facultatea de informatica si daca da, care credeti ca ar fi cea mai decenta facultate in acest context? Va salut!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La facultățile de info problema in primul an e matematica. Daca tu vii de la filologie o sa fie greu tare sa faci fata si numai tu stii daca esti sau nu capabil

| NunuNini a răspuns:

Esti pasionat de calculatoare dar te-ai dus la filologie. Unde e mai usor, si fara matematica. Dar ȚcalculatoareȚ, programare, fara matematica nu se poate. Nu ar fi rau ca macar acum sa te transferi la mate-info. Ce intelegi prin "facultate decenta" in acest domeniu?

| Fr3You a răspuns:

Mergi fara frica la programare! O sa fii ai doar de castigat. Am colegi la inginerie de la filo si se descurca foarte bine, deci trage tare si fara frica mergi la info. Ca si facultate iti recomand cele de la Brasov, Sibiu, Tg Mures, Cluj( dar aici e greu), Bucuresti (dar e greu), Ploiesti ( e super ok si chiar inveti bine aici )