| Mrkmm a întrebat:

Salut TPU.
Sunt in cautare de un job full time, pentru o perioada mai lunga, si am nevoie de cateva detalii privind termenii din domeniul de curierat, mai exact firma Tazz, din cate am vazut sunt sedii Tazz care nu accepta sub 18 ani, dar sunt alte sedii pe care-i primesc si pe cei de sub 18 ani, am un prieten care a lucrat pentru putin timp la Tazz, avea 15 ani si a lucrat cateva luni bune acolo si am primit acest sfat sa ma angajez la ei, si cum ca firma chiar e destul de buna si interesanta si m-a pus pe ganduri, sunt destul de tanar dar situatia mea si conditile in care traiesc momentan nu sunt prea stralucite. Dar am intrebat mai mult de 20 de persoane care recrutau la Tazz. Cativa au spus ca nu este posibil la 15 ani ci maxim 16, sau trebuie minim 18 ani.
Din pacate nu mai pot sa contactez pe cel pe care l-a recrutat pe prietenul meu, am incercat de multe ori, desii nu am avut rezultate. Mi s-a spus ca in prezent nu mai e la firma Tazz, si ca s-a mutat la Glovo si recruteaza acolo.
Nu gasesc deloc pe cineva care sa ma recruteze, aveti idee unde pot gasi? Cel putin pentru 15 ani?

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te poți la 15 ani. Caută din om în om, o muncă să ajuți pe cineva, o muncă de ajutor la domiciliu.

| RxTx a răspuns:

Minim 16 ani cu acordul scris al ambilor parinti poti munci.
Sau de la 18+ ani ai voie să muncești.
Oriunde și irice ai vrea să muncești! Nu se poate la 15 nimic
Doar la 16 cum am spus.