| bleakk a întrebat:

Sunt in clasa a 10 profilul Mate-info intensiv engleza(bilingv),am ales profilul pentru ca doream sa invat informatica(de asemenea impins de parinti). Treptat citind cate ceva pe internet si auzind din experienta catorva,acum la jumatate de clasa a X-a,mi-a aparut in minte ideea de a alege pentru viitor Informatica ca domeniu de lucru.Din nefericire, nu am prins un profesor "rasarit" care sa isi dea interesul si nu am putut "agata" nimic in acest 1 an si jumatate din ale informaticii,nu am fost la olimpiade si doresc sa ma pun serios de invatat vreau niste recomandari,sfaturi,opinii despre aceasta si niste propuneri de nist carti utile, bune de a ma pune pe drumul cel bun.Respect tuturor raspunsurilor.

1 răspuns:
| awspam a răspuns:

Poate ii e frica ca ii iei locul de munca,,, interesul e al tau nu al lui, citeste si invata, documenteazate, ia cartii despre progamare invata progamare la de nivele superioare si fa singur acasa pe langa teme, fa ceva singur un proiect, incepi sa creezi jocuri, softuri, fa-ti un soft pe keyboard cu comenzi si fiecare comanda sa faca ceva si urca de la tine peste ce inveti in clasa daca vrei sa profesezi, da replay peste cateva luni sa vad ce ai facut