anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt in clasa a 11a insa nu ma pot hotara unde sa dau mai departe, intr-un timp vroiam la medicina generala acum as opta la stomatologie sau farmacie.La chimie ma descurc pe cand la biologie mai putin din aceasta cauza m-am razgandit in privinta medicinei generale.Ati putea sa imi dati argumente pro si contra pentru aceste 2 facultati? Si in privinta orasului cea din Targu Mures sau Iasi? care e mai buna? Va multumesc! daca ar fi si vreun student la macar una dintre cele 2 facultati ar fi perfect

Răspuns Câştigător
| anaamery a răspuns:

Tg Mures! Du-te la facultatea la care ai chemare.medicina si farmacia sunt 2 facultati f grele care necesita ani buni de studiu si nu numai.sunt si f scumpe! Deci trebuie sa fi pregatita atat intelectual, motivational cat si financiar.Succes!

3 răspunsuri:
| MissPurple a răspuns:

Vă mulţumesc pentru răspunsuri happy păcat că doar o singură fundă pot să dau

| ElenaMaria1 a răspuns:

Tare as vrea sa ma descurs si eu la chimie. :d Eu m-as duce la farmacie deoarece farmacista este o meserie mai pentru femei si mai placuta pe cand la medicina este mai greu, mai mult de invatat si mai mult timp prin facultate spitale s.a.m.d. Si din cate stiu eu la Iasi e mai bine. Succes incontinuare!

| raluxis a răspuns:

Targu mures