Μπορει νa κaνει μιa δικη του δουλειa, aλλa κaι νa βρει εκει με κaλa λεφτa.
Κaι σε 3 μηνες,θa μaθει ρουμaνικa, μπορεις νa του πεις!
Se platesc bine slujbele de designer grafician, sa caute in domeniul IT, inainte sa vina in Constanta, bine?
Cam greu.noi nu suntem o tara ca cele dezvoltate unde poti gasi usor vorbitori de limba engleza spre exemplu.mai multi batrani decat tineri...
Den nomizo ama den cseri ti glosa, ama cseri anglica bori na vri kati dulia, mono etzi.
Xerei kai agglika kai germanika ...
Sincer nici chiar asa serviciu... si nu este pe timp de vara. Grecul are studii de grafic designer-fotografie-video, cunoscator de limbi straine: engleza si germana.
Pai atunci isi gaseste sigur un serviciu.
Esti din Constanta ca sa stii cam cum este situatia acolo si daca ai auzit astfel de "caz"? Pentru ca eu doresc sa-l ajut, nu de alta... de-asta am pus intrebarea daca exista sanse de angajare cu exceptia verii.
Da ce sa caute in Romania, spre binele lui spune-i sa plece in Germania sau Anglia sau orice alta tara, nu aici.
Daca ai fi citit bine intrebarea nu eu sunt "grecul".
Nu, nu sunt din Constanta, nu stiu cum sta treaba pe acolo, repet, daca vrei sa-l ajuti spune-i sa plece in alta tara.
Nu se poate in alta tara
Incearca ejobs si alte siteuri de genul, pune-i cv-ul acolo si poate isi gaseste.Altceva nu stiu ce sa-ti mai spun.