| cristi4455 a întrebat:

Salut tuturor, am o problema, as vrea sa dau la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare (S.N.P.aP) si din cate am citit in biografia lor pentru filiala istorie trebuie sa invat din manualul istorie clasa a 12a editura corint, coordonator Petru Zoe si manualul istorie clasa a 12a editura corvin coordonator Felicia Adascalitei, problema este ca manualele sunt un pic cam diferite. Intrunul o lectie este prezentata mai in detaliu iar in altul alta lecție si problena e ca imi ia timp sa culeg informatii si dincolo si dincolo, sa nu mai pun faptul ca sunt super incurcate si explica foarte prost, rog pe cineva care a dat la Tg. Ocna si a luat la istorie nota decenta, sa imi recomande si mie un manual ceva dupa care a invatat, ceva care sa cuprinda tot si pe inteles, multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu trebuie sa inveti din ambele manuale ci numai din unul dintre cele indicate.

| gabicoo a răspuns:

Eu știam că autoarea manualului e Zoe Petre și că e vorba de Școala Națională nu Dațională.
Sfatul meu este: Mai întâi învață să scrii corect românește și mai apoi dă acel examen de admitere la SNPAP.
Să zicem că prin absurd ajungi gardian la pușcărie. Ce te faci? Acolo nu sunt doar cocalari semianalfabeti așa ca tine.
A! Stai că acu' m-am prins : " În țara orbilor chiorul e împărat "

| cristi4455 explică (pentru gabicoo):

Da, imi cer scuze pentru anterioarele greseli gramaticale, de altfel facute din neatentie si nu din pricina faptului cum ca as fi vreun agramat, dar ma rog, parerea dumneavoastra, iar in ceea ce priveste manualul, da aveti dreptate, m.am grabit si am scris "petru zoe" in loc de "zoe petre", eu doar am cerut un sfat orientativ, daca asa de rau va pare ca voi da la aceasta scoala postliceală, ce sa zic ...romanii au fost mereu ciudosi pe prorii compatrioti care voiau sa realizeze ceva, oricum, multumesc de raspuns si numai bine, astept si altele, de data aceasta folositoare, nu inutile si demoralizante ca acesta, o seara faina!

| Văcăreanu_Cosmyna_2000 a răspuns:

Bună seara! Ai mai dat? Întreb pentru lămuriri pentru că acum sunt și eu in aceeasi situație!

| cristi4455 explică (pentru Văcăreanu_Cosmyna_2000):

Buna seara, Cosmina, da, lucrez deja de 2 ani in sistem, daca ai nevoie de orice sfat, te ajut cu mare drag!

| Ioanaaa2222 a răspuns (pentru cristi4455):

Bună ziua! As dori și eu câteva detalii dacă se poate.

| cristi4455 explică (pentru Ioanaaa2222):

Buna, da mi o adresa de contact că sa pot să ți explic mai pe larg