Pai iti zic sa ramai in Viena, renunta sa te certi inutil cu tatal vitreg si vezi de profesie.Si cum sa nu ai iubite si prieteni, fi serios. Poate te simti singur acum ca nu cunosti lumea, dar in viitor lucrurile se pot schimba. Oamenii de treaba atrag in jurul lor alti oameni de treaba.
Asa am si facut, intadevar mi-a fost foarte greu la inceput pana mam obisnuit, mama nu mai e cu acel tip ca a descoperit mesaje cu multe alte curve! Acum am ajuns sa stau singur sa am un apartament cu 3 cameere de 87 de metri patrati, si cu un job la o firma de sticle cu 1600€, dintre care 1400 iti vin in mana... Chiria cu gaz si lumina si internet este doar 300 de euro! Foarte ieftin!
Basescu la putere, de acord?
Ei,se pare că ai luat decizia potrivită. Niciodată să nu-ți asculți supărarea pe moment, pentru că noi oamenii tratăm foarte subiectiv problemele temporare și pierdem din vedere esențialul.Mă bucur să aud că ești bine.
Asta este o intrebare la care nu ai nevoie de sfaturi, poate mai tarziu ai sa regreti.Cel mai bine te asculti pe tine insuti si faci ceea ce te face fericit, insa tine cont si de consecinte, nu zbura orbeste!
Daca as fi in locul tau as ramane acolo, in Romania e greu.
Sa stii ca mai bine ai pleca in Romania fara parintzi este ca raiul pe pamant si daca parinti tai sunt desp. si nu te intelegei bine cu "taticu" eu in locul tau plecam de mult imi luam un job ma inscriam la un liceu bun si poate imi faceam si o iubita (dar in cazul meu iubit) si i-as lasa pe parintzi si mai ales pe "tati" singurei.pup si astept sa imi raspunreti si voi mie :*:X
AvalohAlyn întreabă:
Emin90 întreabă: