Sunt mai multe lucruri la care trebuie sa te gandesti. Depinde de varsta ta, daca esti inca la liceu, trebuie sa te gandesti rapid pentru ca inscrierile la universitatile din USA se fac undeva de prin clasa a a-11-a, a 12-a si trebuie sa sustii examenele lor SAT, sa te consulti cu programe ce ajuta tinerii sa studieze in USA. Daca vrei sa te muti direct in Chicago si sa te angajezi la Pompieri, este alt proces din cate stiu ce necesita sa ai viza pentru a te duce in USA. Daca vrei sa te faci pompier acolo la CFD doar pentru ca ai vazut un serial(chicago fire), te-as sugera sa te gandesti mai bine si mai mult timp sa nu fie doar vreo faza. Sa vrei sa pleci nu este un lucru rau avand in vedere forma conducerii tarii la ora actuala dar mai tine cont si ca se tot foc angajari si din sursa externa la pompieri in Romania. Succes!
Sincer sa iti spun, nu e doar o faza, chiar daca urmaresc acel serial, inca nu sunt la liceu dar urmeaza peste un an sa dau Evaluarea Nationala Clasa a VIII-a. Eu as dori sa ma mut imediat dupa terminarea studiilor liceale si promovarea examenului de bacalaureat, si nu e din cauza serialului ca aleg acest job, ideea e ca ma fascineaza acest job, daca o sa raman in Romania ma angajez la IPJ Cluj, e varianta mea de rezerva, in Romania pompierii nu sunt bine platiti, deci as vrea un job bine platit dar sa imi si placa ce fac
Si tu intrebi romanii din RO ce vrei sa faci tu in America e bun si asa, sigur in Chicago aia tme asteapta pe tine, mai ales cand nu stii ce sa faci cu tine persnal, dar sa mai faci ceva si pentru altii ori cu altii
Windowsxp1 întreabă: