| adelynaa a întrebat:

Va cer un sfat.
Pe scurt de un an jumatate stau pe langa un expert contabil care m-a ajutat anul trecut cand am terminat facultatea cu licenta ( materialele necesare) la inceput mi-a promis cand am inceput sa merg la ea mi-a spus ca dupa ce ma invata imi face contract si toate cele legale. A trecut un an jumate si inca merg la ea fara sa am un contract, fara o siguranta materiala. Am invatat, am ajuns sa fiu apreciata de catre clientii ei, ma lauda fata de ei, dar atat. Sunt cativa clienti de a ei care au vrut sa ma angajeze la ei la firma, dar nu a vrut ea. Muncesc de dim pana seara si castig ft putin. Salariul minim pe economie (1450) il fac in 4 luni aproape.
Nu stiu cum sa abordez situatia cu ea astfel incat sa nu se supere sau sa o jignesc, m-a invatat foarte multe si ii sunt recunoscatoare pentru ce m-a invatat, dar nu pot sa o tin tot asa.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Maryyys a răspuns:

Cauta alt job si cand ai ceva oferte ii spui sa se decida

| BiaIuliana a răspuns:

Ai putea să îi spui:"Îți mulțumesc foarte mult pentru tot ce m-ai ajutat, dar am şi eu viața mea. Înțelege-mă! Cred că şi tu ai proceda la fel, sau cel puțin aşa cred.
Scuză-mă şi înțelege-mă in acelaşi timp! Te rog!"