Salut. Sfatul meu este următorul: incerci sa termini semestrul asta cu bine pentru a termina clasa a10 a cu bine si vezi la sfarsitul clasei a10 a daca te poti transfera la alt liceu. Nu stiu sigur, dar ori te poate transfera din clasa in care ai ramas adica de exemplu sa intri direct in clasa a11 a sau te poate baga in clasa a9 a. Ideea este sa nu iti fie nicio rusine si sa nu ai nicio frica si sa faci ce trebuie facut pentru ca asa e clar ca nu poti continua. Dar cel mai important lucru este sa gasesti ceva care sa iti placa, o meserie, dar ideea este ca trebuie sa fii sigur ca iti place, sa te interesezi de ea, pentru nu a repeta greseala. Daca gasesti altceva ce iti place (de exemplu ceva legat de geografie, ca am vazut ca ai spus) fa-ti lucrurile in functie de ea. Dai la un liceu la profil uman, o sa faci geografie (eu acum vorbesc pe exemplu, poate nu iti place asa mult) si asta inseamna ca faci ce iti place si continui si cu facultatea. Ori daca nu, poate ai alta pasiune, tu stii. Iar la faza in care ziceai ca o sa trebuiasca sa-i ajungi pe ceilalti colegi daca te transferi, pot sa iti spun ca daca vrei cu adevatat sa scapi de mecanica (asta unu la mana), iar 2) daca si gasesti altceva care sa-ti placa vei fi automat motivat sa înveți cat mai mult si sa obtii ce iti doresti si sa faci progrese mari. Ai incredere in tine si o sa reusesti orice.