| Anonim420420 a întrebat:

Visul meu este sa devin pompier. Al doilea vis este sa parasesc România si sa devin pompier in alta tara, una vorbitoare de limba engleza. Sper sa nu va luati de mine ca de ce plec eu din România, fiecare are motivele lui. Cum as putea sa devin pompier in alta tara? Sa iau bacul in Romania. Apoi sa fac o postliceala sau ceva in tara respectiva? Dau funda

Răspuns Câştigător
| brokxy a răspuns:

Acolo pentru pompier trebuie sa stii si matematica bine. Uite
https://successatschool.org/......fighter-uk
Scrie aici mai multe. Ignora-i pe cei care se iau de tine. Le este ciuda happy
.You need to have achieved 9-4 grades in GCSE maths and English language, or a level two equivalent (like a vocational qualification)...

6 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Stie mama ta ca esti treaz la ora asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-te la somn, fa pișu pe tine, și mâine te simți ca un adevărat pompier.

| brokxy a răspuns:

Daca esti cetatean European poti fi pompier in orice tara europeana! dar nu politist, la politisti e altceva succes!

| christine99 a răspuns:

Din cate stiu eu ca sa activezi in politie, pompieri trebuie sa fie cetateanul acelei tara, adica sa fi fost nascut acolo sau sa dobandesti cetatenie.

| brokxy a răspuns (pentru christine99):

Nu pentru pompier nu trebuie happy in UK,, as long as you are a UK/EU citizen or a permanent resident of the UK without any work restrictions,,

| MPersephone a răspuns:

Daca ai posibilitatea, cel mai bine este sa faci studiile de pompieri in tara in care doresti sa activezi.