Pentru admitere te pregătești cu un an în urma fiindcă nu e ușor...si și pentru bac se învață din timp... încearcă să îți faci un program și lasa competentele ca oricum nu ajuta cu nimic. Am învățat pe pielea mea ca e pierdere de timp. Totuși nu învăța vhiar toată ziua ca nu o sa reții multe chestii. Și sa dormi destul. Încă mai ai timp pentru învățat. Dacă vrei îți dau un link cu o carte din care am învățat la română pentru subiectul 3. Înveți foarte ușor
In ce clasa ești? Eu mi -am ales biologie vegetala și am dat la mate și romana, am făcut pregătire la mate cu o profesoara foarte buna, am mai făcut înainte cu alta, dar nu era așa. Cărțile au contat foarte mult, am cumpărat în CLS a 12 a cărți cu reZumate la fiecare. Mi -am propus să învăț m mult la Ro și bio și mi am luat și ciocolata la sala de examen
Invatarea se face zilnic ca sa-ti vina usor la examene, cand ai doar de repetat lectiile si iti aduci imediat aminte.
Cat despre admitere la o faculatte unde trebuei sa inveti anumite materii, probabil ca trebuie sa inveti in weekend cand ai timp liber mult si poti invata cate 10 ore sambata si 10 ore duminica.
Janina întreabă:
anonim_4396 întreabă: