| bianca898 a întrebat:

Salut! Voi cum ați făcut fata și pentru bac și admitere? Eu abia m-am apucat să învăț pentru bac și simt ca nu reușesc să fac față la ambele. Sfaturi?

3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Pentru admitere te pregătești cu un an în urma fiindcă nu e ușor...si și pentru bac se învață din timp... încearcă să îți faci un program și lasa competentele ca oricum nu ajuta cu nimic. Am învățat pe pielea mea ca e pierdere de timp. Totuși nu învăța vhiar toată ziua ca nu o sa reții multe chestii. Și sa dormi destul. Încă mai ai timp pentru învățat. Dacă vrei îți dau un link cu o carte din care am învățat la română pentru subiectul 3. Înveți foarte ușor

| LovelyGirl4u a răspuns:

In ce clasa ești? Eu mi -am ales biologie vegetala și am dat la mate și romana, am făcut pregătire la mate cu o profesoara foarte buna, am mai făcut înainte cu alta, dar nu era așa. Cărțile au contat foarte mult, am cumpărat în CLS a 12 a cărți cu reZumate la fiecare. Mi -am propus să învăț m mult la Ro și bio și mi am luat și ciocolata la sala de examen

| Violleta2022 a răspuns:

Invatarea se face zilnic ca sa-ti vina usor la examene, cand ai doar de repetat lectiile si iti aduci imediat aminte.
Cat despre admitere la o faculatte unde trebuei sa inveti anumite materii, probabil ca trebuie sa inveti in weekend cand ai timp liber mult si poti invata cate 10 ore sambata si 10 ore duminica.