Da este posibil pentru ca la academie dai probe de aptitudini sportive, lingvistice, probe psihologice si ce se mai da, deci se poate
La politie parca dai test si la istorie, nu snunt sigur, dar liceele care pregatesc elevi pentru armata au profil mate-info, un liceu economic nu stiu cat poate sa te pregateasca, informeaza-te ce se da la admitere si ce se face mai departe la academie ca sa poti sa te orientezi pentru liceu.
E posibil ce vrei tu. Doar ca nu te prea pregateste un asa profil pentru Academie, eu sunt an terminal pe turism, si nu fac nici istorie, nici mate intens, cu 3 ore pe saptamana de mate, si 1 de istorie, e greu sa iei si BAC-ul si s ainveti pentru Academie. Dar e posibil, am colegi care dau la medicina, iar noi nu facem de 2 ani bio si chimie.
Nu contează liceul pe care îl urmezi şi nici profilul.
Însă trebuie să iei BAC-ul şi să te pregăteşti pentru admitere care constă în proba fizică ( viteză, rezistenţă şi aruncarea mingii medicinale ), vizită medicală, probă pshiologică, interviu şi probele scrise ( română, istorie şi o limbă străină ).
Baftă!
Teoretic este posibil, practic este mai greu deoarece liceul indicat de tine este de nivel foarte scazut si nu te vei putea pregati suficient pentru a face fata cu succes unei facultati de stat. Daca vrei sa faci o astfel de facultate, atunci mergi la un liceu bun.