| AlexandrulS a întrebat:

Salut vreau sa ma duc in america... LA, hollywood sau oriunde se fac filme bune... vreau sa devin actor acum depinde si de ce talenta am sau n-am am 16 ani si vreau sa stiu ce studii trebuie sa urmez pentru a putea invata ceva cu adevarat

Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Ceva cu adevarat inveti studiind orice! Ca nu te invata nimeni chestii neadevarate. Si cat despre faza cu devenitul actor in America... baga-ti mintiile in cap si gandeste-te la ceva real nu te mai imbata in iluzii

| AlexandrulS explică (pentru Dana211):

Eu cred ca incercarea moarte nu are... cand spun ca vreau sa devin un actor nu ma refer la faptul ca vreau bani. nu, doar ca vreau sa fac altceva in viata decat toata lumea

| Dana211 a răspuns (pentru AlexandrulS):

Ai si tu dreptate. Ceea ce ti-am sugerat eu nu a fost cu intentie rea din contra. Dar de lucrurile astea iti vei da seama mai incolo

| AlexandrulS explică (pentru Dana211):

Oricum multumesc pentru sfat... dupa parerea mea nu conteaza ca am 16 ani. viata este si asa scurta nu vreau sa traiesc in mizerie. vreau sa o fac cat de cat mai frumoasa si mai usoara

4 răspunsuri:
| stef112 a răspuns:

Visul meu e sa ajung in AMERICA... nu conteaza ce fac acolo sa fiu si spalator de vase si orice dar innapoi sa nu ma mai intorc... am 13 anibig grinlaughing