| Sawarekh a întrebat:

Salut, vreau sa va cer o parere legat de comportamentul unui domn( angajator ).

Acum 1 saptamana primesc un apel de la acest domn, se prezinta si imi spune ca a vazut mail-ul meu, mi-a spus despre compania sa, etc Apoi nici 1 minut nu a trecut si imi inchide "Pot sa te sun in 2 minute? "

Nu m-a mai sunat.

M-a sunat peste 1 saptamana( ieri ) si m-a intrebat daca mai sunt interesat sau daca mi-am gasit de munca sau mai sunt interesat.

I-am spus ca nu am concretizt nimic cu nici o companie si sunt inca disponibil!

A elaborat un pic de ce are nevoie, etc apoi a spus ca ma suna in 30 de secunde ca are un task important de facut, de data asta m-a sunat inapoi.
M-a intrebat ce asteptari salariale am ( o intrebare pe care toti o pun... ) i-am spus ca ma gandesc si o sa-i spun o oferta.

Mi-a spus sa-i trimit Buletinul si ne auzim dupa paste.
Nu i-am trimis inca buletinul, i-am spus oferta salariala pe watsapp, nu a mai spus nimic.

Este un comportament normal? sa continui?

5 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Are mai multe cereri si le-a analizat.

| Sawarekh explică (pentru CodrutElian1990):

Pai ti se pare normal sa ma sune de 2 ori si sa fie degeaba?
Asa se comporta un om care isi va respecta angajatii?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Sawarekh):

Fiecare om - aici patron - cu pasarelele lui. Unii considera ca angajatii sunt slugi.

| MistarGoGu a răspuns:

Dacă nu are vreo PILA &( amanta, nepot, nepoata sau var ) având vreo " obligație " de familie *( POATE ) i-a rezervat un loc și chiar are nevoie de oameni te contactează!
Asa sunt antreprenorii de azi multitasking *( șofer, manipulant, contabil, om de HR ) 7 în 1 sa mai reducă din cheltuieli pentru primul X5.

| Sawarekh explică:

Mentionez ca am fost diplomat.
La sfarsit am lasat o usa deschisa ca se poate negocia salariul, ca nu este un salariu fix pe care il cer.