| Ucv_Cristian_1996 a întrebat:

Salutare, am 17 ani si as vrea sa stiu pe ce criterii te inrolezi in armata, mai am 1 an si vreau sa stiu exact ce studii iti trebuie. (iti trebuie bac, facultate?)

Răspuns Câştigător
| danciu17o10 a răspuns:

Eu am incercat in 2013.
Nu ai nevoie de bac, dar daca il ai te ajuta(cu 12cls ai 4 puncte cu bac ai nota de la bac)
Faci analize gratuit la policlinica Cobalcescu in Bucuresti, daca iti ies analizele bune mergi mai departe, dai un test psihologic la Breaza, daca esti admis dai un traseu utilitar(doua sarituri dupa loc min4m,arunci cu 4 mingi la poarta, min2 max8 tractiuni la bara fiecare tractiune ne efectuata ai 3sec penalizare, mers in echilibru la inaltime, sari la capra, te dai peste cap, sari in 9 patrate in ordine, mergi cu 2 mingi medicilane cate5kg fiecare printre jaloane, mers culcat prin tune si 25m alergare eu am soc 1.03 dar am facut sala) daca esti admis dai un traseu de 2km pentru ce-a mai mare nota adica 6 trebui sa scoti sub 8:20 si pentru 1 crd ca 9:50...

| Ucv_Cristian_1996 explică (pentru danciu17o10):

Ma gandesc sa merg la Academia Fortelor Terestre Nicolae Balcescu Sibiu. ma ajuta mult asta, cu ce medie intrii. daca absolv academia intru direct in armata sau mai trebuie sa dau toate testele? (daca stii si ma poti ajuta)

3 răspunsuri:
| zahy a răspuns:

Pe buletin.
Pai te inscri cu un dosar buletin certificat nastere studi. si parca si cazier.
dupa o perioada de cheama la expertiza medicala trebuie sa treci la toate. acolo e o mare porcarie acolo la medicina te pica din orice si fara motiv mai ales la pshiatrie, unde este un doctor nebun si ca atare are tot dreptu sa te pice si nu poate fi tras la raspundere pentru decizia lui. dupa ce treci prin analizele medicale vei fi programat la examinarea fizica la breaza. unde acolo trebuie sa dai tot ce e mai bun din tine, si este si un test care e unpic cam greu, Gen o intrebare. Daca ai un pachet de tigari si nu ai voie sa treci granita cu el dar tu stii ca nu vei fi controlat pentru ca lucrezi pentru stat, ce vei face. si tu normal ca minti si zici ca NU adica nu treci cu el ca e interzis. Asta e un raspuns gresit. acolo pica multi oameni. dupa ce iei si testarile de la Breaza, intri pe lista si cei mai bune rezultate vor ocupa locurile libere daca alti cu pile au intrat si au ocupat locurile libere si tu nu te numeri printre iei. intri pe lista de asteptare, si poti astepta si tot astepta.

| zahy a răspuns (pentru zahy):

E greu dar nu inposibil cu putin norco treci au trecut si nebuni, totu e sa fi cat mai serios. testele medicale si testul scris de la Breaza sunt grele cele fizice sunt foarte usoare, important e sa scoti un timp cat mai bun.