Da, asa este, la politie, armata si jandarmi ti se fac analize medicale amanuntite, inclusiv la organele genitale.
Mergi din timp la un medic urolog sa-ti faca un consult, pentru a constata ce grad de fimoza ai si a-ti propune un plan de tratament, sau o interventie chirurgicala minora, ca sa-tie libereze penisul.
In general, cei cu fimoza nu pot intertine relatii sexuale, fiindca penisul nu se decaloteaza.
Ce treabă are una cu alta?
N am avut nicio problema legata de viata sexuala, dar am auzit ca te pot elimina pentru asta si mi se pare o prostie. O sa merg la un urolog sa vad ce imi spune. Mersi!
De fapt, nu-i nici o prostie, pentru ca o fimoza netrata poate duce la complicatii si atunci in loc sa fii perfect sanatos si apt pentru serviciu militar, de politie sau jandarmerie, te imbolnavesti, stai prin spitale, ajungi prin operatii, tratamente si multe luni de recuperare. Asta este principalul motiv pentru care proba medicala este atat de serioasa, obligatorie si eliminatorie.
Citeste te rog ce complicatii urate pot apare de la o fimoza netrata, care avanseaza si acorda-i seriozitate!
https://doc.ro/sanatate/fimoza-si-parafimoza-tratament-si-complicatii
sanatate multa!
Daca ai penisul mare si e o doctorita ai sa vezi cum o sa ti se decaloteze penisul?
anonim_4396 întreabă: