Depinde de pizzeria/restaurantul la care lucrezi şi de popularitatea pe care o are în oraşul în care activează şi de cât de bine cunoşti oraşul în care se livrează mâncarea.
La început, până cunoşti zona, e bine să nu te angajezi la o firmă care are multe comenzi, fiindcă vei claca psihic; te vei simţi ca şi cum ai merge prin ceaţă, cu GPS-u'-ntr-o mână şi cu cealaltă pe volan.
Mai bine mergi la un restaurant care are pauze între comenzi, în care poţi consulta GPS-ul imediat ce dispecerul a preluat o comandă, astfel putând să-ţi faci un traseu, ca să nu pui GPS-u' să te ducă până la destinaţie, că altfel nu înveţi nimic.
Şi, cel mai important, să nu înveţi doar străzile la care ai comenzi, ci şi străzile pe care le tranzitezi până la destinaţia la care ai comanda.
Pentru început, până înveţi străzile, mai mult de 1800 de Lei nu vei face, dar după ce ştii străzile aproape ca pe propria palmă, vei putea ajunge şi la 2500 de Lei sau chiar mai mult.
Polistfever întreabă: