Daca asta e ceea ce iti place si ce vrei sa faci in viata e foarte bine. Urmeaza'ti visele.Nu conteaza ce parere au altii.Doar ai incredere in tine. Nu trebuie sa faci neaparat armata. Daca inca esti la liceu poti sa te duci la liceu militar. Daca ai terminat poti sa te inscrii la scoala de ofiteri si apoi sa iti depui dosarul la politie(depinde in ce latura a politiei vrei). Daca esti mai slabuta nu iti face griji ca de la mai mult antrenament o sa te mai dezvolti unpic(o sa faci putini muchi si o sa ai mai multa forta in tine, nu o sa ramai ca acum). Cel mai bine vorbeste cu cineva din domeniu sau intra pe site'ul politiei, ca sa fii mai sigura. Sper ca te'am ajutat>
Nu trebuie sa faci armata pentru a deveni politista. Dupa caz, trebuie sa urmezi o scoala pentru agenti ori ofiteri de politie. Poti vedea conditiile de admitere uitandu-te pe site-urile scolilor de politie ori Academiei de Politie. Oricum, dupa cate spui, mai ai timp pentru asta. Numai bine!
Nu iti recomand deloc! Deci daca ma crezi asta era pasiunea mea, in clasa a 8 acum 2 ani, era timpul sa imi aleg liceul, si au venit cei de la liceul militar! Okey, am fost super incantata de asta.cand am auzit, am zis gata acolo merg. Fara nicun comentariu, gata merg la liceul militar, nici nu ma gandesc Oke, mi-am facut actele de rapartizare. Trebuia sa merg sa vizitez locul Dar din pacate la analize, am avut probleme cu plamanii, nu am avut dreptul, si din cauza tatuajului de pe sold, nu am putut intra. Asta mi-a fost,si de atunci am tot ramas cateva zile cu acel moment in minte, si am inceput sa imi readuc din nou visul meu, sa nu ma las. Voiam la liceul militar, am sunat iarasi acolo, i-am rugat sa imi dea o sansa, ca nu o sa fie dezamagiti.Si crede-ma din ziua aceea nu mi-a mai trebuit liceu militar. A fost totul bine, prima zi a fost nasoala, Ne-a pus pe toti sa vedem ce putere avem, cat rezistam si etcDaca ma crezi de acolo dintre fete eram cea mai puternica, si chit ca eram mai micuta de intaltime, eram capitanul echipei mele.Singura imbracata in uniforma.Deja luam totul in serios Mare sefa pe acolo Tinand cont ca 100 flotari, 500 abdomene. sarituri peste obstacole, taraieli prin noroi, alergat cu kmcatarat. ziua aia a fost un adevarat soc pentru mine Okey, totul a fost cool. mi-a placut, asta era visul meu. Dar tin minte ziua din 16 Martie 2008, ca nu mi-a mai trebuit liceu militar veci veciilor Deci nu poti rezista atata, si mai ales slabutaIti spun, orice alta solutie nu politista sau militar, soldatOke, am fost la painball cu colegele de acolo si cu seful militarieiA fost super tare in ziua aia Dar tin minte ca in ziua de 16 a fost ranit un coleg de echipa rau de tot.Si de atunci am renuntat, puteam fi eu in locul lui Asta imi repetem mereu Oke si dupa parasirea liceului militar am ajuns la turism si alimentatie, este super bine, acum sunt la cursuri de cosmetica si mai incolo strainatatea este singurul vis
Salut! Consider ca este o slujba destul de dificila pentru o fata slabuta, insa daca asta iti place o sa treci peste celelalte greutati.