| Shadow136o a întrebat:

Salutare! Dacă am diploma de bac și experienta un an ca lucrător depozit piese auto, ce loc de munca bine platit as putea găsi în Iași? Salar peste 3000pentru ca voi sta în chirie și voi avea cheltuieli. Ce părere aveți de jobul consultant imobiliar? Se câștigă bine?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca-ti va da altcineva peste 3000 lei doar cu liceul, fara alte certificari si diplome de meserii.
Cat despre pozitia de consultant imobiliar, ai salariu minim pe economie si un procent infim la vanzari.
In orice caz, nu cred ca te califici pentru pozitia asta, fiindca nu ai experienta in domeniu imobiliar si nici vreo scoala de vanzatori etc.

| sierra1 a răspuns:

"Ce părere aveți de jobul consultant imobiliar? Se câștigă bine?"

dacă vinzi, se câștigă serios așa că dă-i bătaie!

| TimberWolf a răspuns:

In politie au nevoie, la armata au nevoie, amu ca se intra cu pile sau fara nu stiu cum mai e acum, inainte se intra numai cu pile cel putin la armata.
Incearca la subofiteri la penitenciar, nu cred ca se intra cu pile acolo.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai experienta in ceea ce priveste logistica si atat. Doar pe domeniul asta daca vrei sa negociezi salariul in favoarea ta. In rest, oriunde te duci, te vei lovi de "experienta in domeniu" si salariul stabilit de angajator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai plecat de la ultimul loc de muncă? Crezi că dacă vei găsi unul mai bun, te vei ține de el?