Cauta "cursuri stewardesa" in orasul tau.
Are si Tarom astfel de cursuri: https://taromtraining.com/cabin-crew-training/
Ia-ti abonament la o piscina si cateva lectii de inot cu un instructor si rezolvi si problema cu innotul.
JetAv! Au scoala în București! Pai dragule aici ai o problema! Trebuie și aia! În caz de amerizare *( aterizare pe mare sau lac ) ce te faci? Te halesc rechinii?
Sa mai spun de un program cam haotic și bataie de cap în avion cu tot felul de " specimene "!? Dacă stai bine cu nervii baga mare!
jetav.ro găsești detalii pentru curs insotitor de zbor! Găsești și pe SM *( Instagram ) pagina lor!
Salut! Din ce vad o duci bine, de ce crezi ca se poate mai bine? A fi insotitor de bord este epuizant si devine banal plus ca mi se pare periculos, poti oricand sa mori cu restul pasagerilor. Daca chiar iti doresti stiu ca sunt foarte exigenti, am avut o colega care a acceptat o dupa 3 luni de probe si dicolo de salariu devine foasrte obosito imi povesteste cum efect vine in hotel si doarme, daca are o zi libera. Si sincer iti cam distruge ideea de familie jobul asta bine nici cel actual din ce inteleg nu te va avantaja in viitor. Ramai in tara cand esti pregatit si ai posibilitatea sa iti incepi o familie. Succes! Sa te ajute Dumnezeu in ce e mai bine eu nu te incurajez
Nu știe la ce se " baga " dar 80 % după 6 luni ori RAMANE ori fuge ca dracu de cruce! Cale de mijloc NU ESTE!
Raresuk_regrets_1997 întreabă: