| wope a întrebat:

Salutare, de ceva timp am invatat singur concepte de C# (algoritmi, oop, structuri de date), baze de date, html, css, js si putin angular. La cum arata piata devin tot mai demotivat neavand o facultate, drept urmare acum o luna am zis ca ar fi interesant sa invat o limba noua si am inceput cu germana pe duolingo. Din cate am inteles nu e cea mai buna resursa, insa faptul ca e destul de interactiv ma face sa cred ca as termina toate modulele destul de repede daca ma pun mai serios pe treaba(plus ca pe viitor germana si programarea impreuna nu cred ca ar da rau). Caut o reconversie profesionala pentru ca lucrez undeva pe minimul pe economie, mai luam in calcul cursurile de calificari(electrician de exemplu), dar o limba precum germana parca ofera mai multe avantaje pentru viitor.

2 răspunsuri:
| Xena20 a răspuns:

Nu contează facultatea. Fa cursuri și învață singur tot ce trebuie și reorienteaza-te spre programare daca asta îți dorești, o să câștigi mult mai bine.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda un curs de calificare, o scoala postlicela de meserii, fiindca invatatul singur acasa nu-ti aduce diplome si nici experienta, asadar sansele raman minime, sa te angajeze cineva.