Foarte multi.
Unii nici nu s au apucat, alții au lăsat baltă o facultate și s au apucat de altceva samd.
Dintre cei care au început, sau în general?
Nu de alta, da-s o grămadă de oameni care nu sunt interesați de studii superioare.
Si lucrezi in domeniu? Ai lucrat vreodata in timpul facultatii/facultatilor?
Da. Eu sunt un astfel de caz. Luna trecuta am cistigat peste 4000 EUR net, legal, in tara. Alta intrebare?
Cum ai reusit? Datorita carui job ai castigat?
Tech writer. Si o gramada de munca mai mult sau mai putin interesanta si bine platita in trecut ca sa ajung la punctul asta.
Doar ~20% din tinerii din Romania au o diploma de licenta dci as zice ca majoritatea nu au o diploma.
Cat despre cei care au inceput o facultate, as fi in stare sa pariez ca mai putin de 80% din studentii inmatricualti in anul 1 ajung sa dea licenta.
Da,din cauza că nu știau ce vor de la viață, erau instabile emoțional și nu duceau la capăt un lucru niciodată
Da. Dar nu din cauza faptului ca ei nu pot, ci pentru ca au intervenit anumite probleme in viata lor. Sau pentru ca si-au ales alt drum in viata, alta facultate.
Desigur, am întâlnit astfel de persoane. Fiecare are propriul parcurs și motive diferite pentru a nu finaliza studiile universitare.