La bazele militare din Romania nu exista sali de fitness, ca aia fac instructie militara 10-12 ore pe zi, deci nu face nici un sens vreo sala de fitness!
Si nu exista nici timp liber, decat cel in care dormi. In rest, totul este strcuturat cu program strict de instructie, scoala, educatie samd.
Salut,vad ca tot timpul lași niște informații eronate cu privința la chestii de armata, nici nu ma mai complic sa ți explic ca în România sunt 6 baza militare și restul sunt unități militare.programul de instrucție este eronat la tine. exista și timp liber, nu mai este ca în anii 80', sa fie militari în termen.fiind în sistemul asta știu despre ce vorbesc. exista săli de pregătire fizica și fitness în unele. faci confuzie între o unitate militara și o școală militara! Eu zic sa te informezi corect și sa dai informații mai departe corecte! Zi buna
Care baze? Cele americane? Acolo există de toate. Instrucția te învață să lupți. Ai și ceva timp liber.
Crezi ca ai nevoie de sala in armata? Exista baze sportive, baze de antrenament dar n-am vazut pe la noi sali de fitness, nici nu prea le vad rostul.
Inprimul rand, in Romania, nu exista baze militare, exista doar unitati militare. Doar cele in care sunt si militari straini se numesc baze militare.
In al doilea rand, in unitatile militare sunt sali de gimnastica adaptate specificului necesitatiilor de pregatire a militarilor si baze sportive in aer liber.
In armata este program de pregatire teoretica, dar mai ales practica. Nu exista timp liber. Ce, la serviciu in viata civila exista timp liber?
In perioada de inceput, de pregatire a tinerilor, totul este in program, 24 din 24 de ore.
O alta prevedere: nici o persoana nu are voie sa lucreze de unul singur - fara supraveghere de specialitate si fara planificare -, in bazele sportive sau salile de gimnastica.
In ce consta instructia? Depinde de specialitate. Exista pregatire generala, pe care o executa toate specialitatile: pregatirea si executarea tragerilor, pregatire tactica (de lupta), cercetare, pregatire de geniu, chimica, aparare antiaeriana, pregatire fizica etc. si cea de specialitate, specifica fiecarei arme sau specialitati.
Sunt atatea categorii de pregatire incat trebuie o brosura sa le cuprinzi pe toate.
anonim_4396 întreabă: