Inscrie-te pe freelancer si ia joburi de acolo, odata ce primesti joburi si faci proiecte foarte bine, primesti si feedback bun de la cei care te platesc si in scurta vreme poti sa ridici preturile si sa lucrezi pe bani buni.
Lucrez de foarte multi ani cu multi de pe freelancer.com si totdeauna am selectat pe cei care au reviuri bune (lucart foarte bine si in scurt timp), de la cei carora le-a facut lucrarile.
Chiar daca au crescut preturile in timp, continui sa lucrez cu ei, pentru ca stiu cat de buni profesionisti sunt si cat de serios imi trateaza lucrarile.
cat priveste locul unde castigi mai bine ca game developer, cred ca esti prea mic sa ai propria ta firma de conbstruit jocuri, asa ca, este indicat sa aplici pentru joburi de "game developer" care le gasesti la companiile mari care inventeaza si dezvolta aceste jocuri.
Bineinteles ca pozitiile sunt extrem de repede ocupae, fiind alesi cei mai buni, cu portofolii si lucrari la activ, acre pot dovedii ca sunt buni, eficienti si ca pot face fata unui asemenea job.
De aceea te-am sfatuit s anul pierzi timpul si sa lucrezi ca freelancer, ca sa poti veni cu dovada ca ai mai lucrat in programare si ca esti bun. Un CV foarte bun, face toata munca pentru tine!
Ca si freelancer depinde de tine cat de mult lucrezi, cat de repede iti gasesti joburi si cat de mult ceri. Insa sa faci game development ca si freelancer mai rar. Un joc in general are nevoie de echipe mari de dezvoltare, nu de un singur om care lucreaza cand vrea