Eu ti as raspunde dar nu stiu cum ai sa imi verifici experienta. Neeee mai bine nu zic nica ca pe frontend am vre 20luni exeprienta doar.
Lasă e bine
Dar nu ai nevoie de fizica, decat daca lucrezi la chestii specifice
Păi sincer daca stau mai bine sa ma gandesc(am o lună experienta apropo), singurele lucruri specifice de care vorbeai tu ar cam fi un site legat de fizica sau alte chestii de genul.Insa eu zic ca o sa am nevoie de fizica in aceste cazuri doar cat sa apara pe ecran formule di definiții nu sa folosesc fizica in calculele din cod.Adica ceva de genulmc°2=E nicidecum sa folosesc formula sau s o includ în vreun for () sau if().E o mare diferenta.Mai ales că cea mai grea parte din web site, webapps, portaluri web, aplicatii web poliglot etc este facuta de back end developer! mersi de raspuns
Nu ai sa implementezi niciodata formule daca ne referim strict la partea de frontend.
Nu neaparat back-end e cea mai grea parte.
Eee nici chiar asa. Poate cum am mai spus sa apara pe ecran gen bagi formula intr o eticheta paragraf si eventual o mai colorezi cu bootstrap.
Nu, doar dacă aplicațiile pe care vrei să le creezi se leagă direct de fizică (dar mă aștept că e puțin probabil).
Dacă ai chef să studiezi în mai multe direcții, pune ceva timp mai degrabă la design, graphic design, pictură, caligrafie, muzică, alte arte... Din punctul meu de vedere sunt lucruri care te dezvoltă mai bine ca persoană, îți rafinezi gustul pentru frumos și o să se simtă și în felul în care finisezi produsul software, mai ales că te vei lovi mereu de interfață.
Fizica și matematica avansată doar ca exercițiu intelectual probabil că m-a ajutat. Dacă folosești timpul să citești cărți strict pe domeniul tău și să lucrezi proiecte personale cred că vei fi mai câștigat.
(Da, programez de câțiva ani buni. Mi-am băgat nasul și la design pentru că îmi place să văd lucruri frumoase, la partea asta sunt autodidact.)