| Dani099 a întrebat:

Salutare!
Lucrez de doi ani într-o fabrică, care din păcate, acum pare că se află în pragul unui posibil faliment. Urma să mă înscriu în școală, pentru categoria C, dar acum sunt nevoit să îmi caut ceva opțiuni, în caz că se închide fabrica în care lucrez. Eu am B-ul de trei luni, aș fi vrut să îmi găsesc ceva ca șofer pe undeva prin zonă (aproape de Oradea) fiindcă asta îmi place, pentru că nu sunt prea bun în restaurante sau baruri și fiindcă nu prea mai sunt alte opțiuni care să îmi permită și timp să învăț pentru CE și, pe viitor pentru atestat, și să ofere suficient cât să ne întreținem și să plătesc și școala.
Știu cât timp trebuie să port semnele de începător dar, mă întrebam dacă nu sunt ceva posturi de șofer în asemenea situație?
Mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri!

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca incepator in ale soferiei, nu esti eligibil sa fi sofer pe masinile companiilor, iar pana nu termini macar anul incepatorului, nici nu te gandi ca te va accepta cineva ca sofer profesionist.
Semnul galben din parbriz, este obligatoriu sa-l ai pe geamuri, timp de 1 an fix.