| Strwberrs a întrebat:

Salutare lume! M-am gandit ca pe viitor sa ma indrept spre o cariera de model. Nu stiu mai exact ce tip de model dar ma mai gandesc. Am auzit ca la videochat muncesti foarte mult dar primesti si multi bani. Stie cineva niste studio-uri! LEGALE! de video-chat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine te sfatuiesc sa-ti incepi o cariera in modeling, daca asta iti doresti cu adevarat, dar printr-o agentie de modele sau incercand sa te inscrii la concursuri de miss.

117 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru floresdemayo):

Este un user serios, care mie mi se pare că întreține o atmosferă mai pozitivă ca alții aici, cu toate că are unele vederi mai aparte.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Mosotti):

Comunismul e una (dă-l naibii!), dar libertatea pentru mine nu inseamnă curvășărie sau "haide să ne facem de cap" că suntem "open mind". Există o limită a bunului simț in toate. Dar dacă nu il ai, nu il ai!
Tu nu cunosti semnificatia cuvantului open-mind.

In conceptia unora, "hai să ne incepem viata sexuală de la 12-13 ani că aratam bine, suntem liberi și nu mai e comunism!" inseamnă open-mind. Dați-i înainte!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru sadrian46):

Fiecare cu părerea lui.

| Mosotti a răspuns (pentru floresdemayo):

Ba cunosc semnificatia open-mind, tocmai ca nu mi se pare ca unele chestii ca n-ar fi de bun simt.
Faptul ca faci un videochat nu vad problema, milioane fac asta peste tot in lume, asta nu este ccurvasareala.
Openmindereala asta face, trece peste aceste limitari impuse de societate.

Ca si ce e de bun simt sau nu, tot de societate iti este inoculat, si nu te prinzi. Aici e aici.
Ca daca te intreb de ce nu e de bun simt sa faci videochat, sa vad ce spui.
Sau daca te intreb de ce e de bun simt sa muncesti in alta parte pe nimic, iar sa te vad ce spui, si sa te mai intreb de ce cam doar la chestiile din sfera sexuala vi se par multe de lipsa de bun simt?!
Adica la majoritatea li se pare ca ceva e de bun simt sau nu, in functie de cum a dorit societatea sa li se para.

Ca daca te duci la nemti si zici ca vrei sa faci videochat, o sa zica "f bine, unde e problema?". Ei nu vad treaba ca romanii.
Deci aia e. Tocmai, ca nu vad o problema de bun simt sa faci asta.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Mosotti):

Esti răspunsul la o intrebare anterioara. Ce inseamnă un om plictisitor.

Pai cand te intreaba omu, nu mai ai ce raspunde, exact asta este indoctrinarea sociala, aveti niste conceptii fara logica.
De ce nu te tine sa raspunzi de ce ti se pare lipsa de bun simti sa faci videochat? Dar aia e.

Si Openmindereala in general la libertinajul sexual se refera.
Oricum fata are dreptul sa faca ce doreste, aia este, e dreptul ei doar atat timp cat invata bine la scoala.
Tu nu faci decat sa o indoctrinezi si pe ea cu ce te-au indoctrinat pe tine altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu face ea asa ceva, a pus sub forma de gluma întrebarealaughing de când o luat-o bunicu ei de urechi uite ce inepții scrie pe aici. Nu are curaj sa facă asa ceva, ăștia de abia iasă din zona de frica, anxietate dar-mi-te sa se apuce de videochat. Speriați de bombe nu pot sa facă asa ceva, dar eu sincer nu încurajez pe nimeni sa facă asa ceva, o cam dat-o de gard cu întrebarea asta, mai ales ca e la mișto pusa. Sunt oameni care pot face bani și fără prostituție online, nu toți sunt incapabili.

anonim_4396

Are 14 ani, e doar un copil rolling on the floor cum sa facă videochat laughing

| Strwberrs explică (pentru floresdemayo):

Scuze ca te intrerup dar Mosotti chiar are dreptate. E legal sa faci video-chat, si daca nu iti place ideea de a face video-chat, asta este. Nu trebuie sa faci lumea "ciudatica" doar pentru ca nu esti de acord cu asa ceva. Banuiesc ca esti un parinte sau adult autoritar, ca se vede dupa raspuns ca asta ai fi...Mossoti a fost very right, sunt slabuta, arat foarte ok, cum am spus si intr-o alta postare si de ce sa nu ma folosesc de asta ca sa ajung ceva in viata asta? Mie mi se pare ca Mosotti e mai open-minded decat tine, sadrian, metisul si xchromosome la un loc. Parerea mea. Nu e o insulta la adresa ta sau a lor, dar vad ca sunteti asa de...hm, cum sa explic? Ca v-ati supara daca zic.

De fapt, e very interesting.

| Strwberrs explică (pentru anonim_4396):

Vai de capu' tau... daca asta crezi tu, atunci te-ai spart cu cat de bine ma cunosti.

Doamne Flores!
Ma asteptam la mai mult de la tine, sincera sa fiu... se pare ca s-au dus asteptarile mele.

| Strwberrs explică (pentru sadrian46):

De fapt, nu sunt vederi mai aparte. Sunt vederi care merita respectul nostru.
Am dat scroll prin toate raspunsurile lui si nu am vazut nici MACAR unul care sa fie nefolositor.
(Bine, aici nu vorbim si despre cazul tau, mai ai raspunsuri care pur si simplu ar trebui sa fie ignorate).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Strwberrs):

Pai am văzut ce minte de copil ai când mi ai dat ignore și apoi mi-ai desemnat răspunsul câștigătorlaughing
Pune mana pe carte capsunico, lasă videochat, de aia se comporta bunicu' tău asa cu tine de buna ce eștihappy
Fi cumintela, ca nu te prinde pe tine astfel de abordări, nu ai talent cum s-ar spunelaughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Strwberrs):

E normal să ii dai dreptate unui om care te sustine.

"sunt slabuta, arat foarte ok, cum am spus si intr-o alta postare si de ce sa nu ma folosesc de asta ca sa ajung ceva in viata asta?"

Milioane de fete sunt frumoase (poate că nici nu te compari cu ele) dar ele au prestigiu. Nu isi calcă demnitatea in picioare.
Nu se va pune niciodata EGAL intre "frumoasa" si "videochat"! Dar intre c*** si videochat, se pune! happy

anonim_4396

Pune o poza sa vedem te ia vântul sau nuhee hee

Ma i-a varteju' laughing

anonim_4396

Pai se vede rolling on the floor
Când ordon sa fi cuminte sa persecuti ok?
Hai,ca ma pun sa îmi fac ceva de mâncare, sa nu mai pui astfel de întrebări și sa nu te gândești la prostii de astea, dacă ar auzi bunicu' te ar lasă de tot fără urechi, văd că ești o fata deșteaptă, nu te mai prostii cu întrebări de astea penale, și asa sunt destui prosti pe aici, încearcă sa nu ii copieziwinking

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Strwberrs):

Spui, ar trebui. Ok, să analizăm. Ar trebui după ce criteriu. Să adâncim modelul tău al lumii. De unde rezultă această trebuință? Este aceasta trebuință valabilă pentru tine sau pentru toți? Eu nu mă adresez ție cu ele.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu vad ca scrie ineptii, mi se pare okey ce a scris aici, faptul ca vrei sa faci modelling nu este ceva rau, cate n-au facut asa? Si au ajuns sus de tot unele.
Iar din videochat se scot iar bani frumosi. Temporar merge sa se faca si asta.

Pai nu cred ca e vb de acum la 14 ani, e vorba de mai tarziu, ca acum oricum n-ar primi-o nimeni sa faca videochat ca e minora. Ea se referea pe viitor.
Si stie bine, ca si din modelling si din videochat se scot bani frumusei.
Mai ales din modelling, multe femei au ajuns f bogate din asta, depinde si de noroc aici.

Fiecare face banii cum poate, nu conteaza cum face atat timp cat nu face rau altuia, nu inseala, cat nu face infractiuni, nu e nici o problema.
Si daca s-ar numi prostitutie online sau oricum, tot nu conteaza, este o meserie ca oricare alta.
Noi romanii nu invatam sa ne deschidem putin in conceptii.
Daca nu esti capabil sa-i faci cumva, ii faci altcumva, aia e, fiecare cu ce are.

anonim_4396

Scrii mult si prost nene. Are 14 ani, revino ți ca deja începeți sa delirati, mulți dintre voi ma mir cum de mai sunteți in libertate și nu la spitalul 9 cu o asa gândire. Are 14 ani, nici buletinul nu are, nici mucii de la nas nu știe să și dea jos, nu mai învățați copiii la prosti.De aia o bate bunicul ei de "cuminte "ce e.
Nu mai scrie, ca nu ma impresionezi nici tu nici alți ratați de pe aici, de aia ne fac toți tigani de buni ce suntem.

| Lukasssz a răspuns:

Plot twist:multe care au practicat video-chat in trecut, acum sunt prostituate.

Si de ce daca faci modelling sau videochat nu ai prestigiu si demnitate? Explica te rog (daca poti, evident), care e logica?
Pe pariu ca nu stii ce sa spui, ca eu te-am intrebat si nu ai raspuns.
Si daca nu cunosti raspunsul la asta, de ce esti anti ceva fara sa cunosti concret de ce este rau acel lucru?

Nu se pune egal intre ccurva si videochat pentru ca logic nu este aceiasi activitate, deci a pune egal intre aia si aia e o prostie.
Daca pui egal intre doua chestii, inseamna ca acele chestii sunt la fel, in cazul nostru nu sunt la fel.
Prostitutia inseamna contact fizic, videochatul nu, deci din start nu-s egale.

Iar daca pui asa ca principiu egal, ca de aia ai pus egal si am inteles asta, e tot aia, pentru ca asa cum prostitutia este si ea okey ca orice meserie si nu e absolut nici o problema pentru nimeni daca o face, atunci de ce ar fi rau videochat-ul?

Hai sa-ti dau un exemplu, sa presupunem ca eu as fi homo da? Si sa zicem ca vreau sa fac bani si ma fac prostituat.
Si daca am ales asa si nu ma deranjeaza treaba absolut deloc si mie imi place ce fac, de ce n-as avea demnitate si prestigiu? Ca nu pricep. Da, sa zicem ca-mi place sa o sug, si? Unde e problema? Nu vad o chestie rea asta.
Asta am zis ca principiu.

Nu uita ca de mult prostitutia era complet normala si nu era privita nasol, intereseaza-te sa afli!
La un moment dat interesele marilor smecheri s-au schimbat si au avut interes sa prosteasca oamenii ca prostitutia e nasoala, si voi ati preluat asta.

| Strwberrs explică (pentru Mosotti):

Exact. Ma refeream pe viitor. Dar sunt cam putini pe aici care inteleg. happy

Off metis!
Zicea omu' de viitor. Si la asta ma refeream si eu. Vad ca intelegeti multe. happyMult si prost* pardon. laughing

| Mosotti a răspuns (pentru Strwberrs):

La colegii de forum este o problema, asa au fost indoctrinati de societate si de mediu, ei nu isi dau seama si jura ca e bine cum gandesc ei, de aici vine, societatea romaneasca ingusta le-a format conceptiile asa cum societatea avea interesul.

Ptr ca, comunistii ce vroiau? Sa faci cat mai multi copii ca sa aiba ceausescu unde sa fie stapan, deci nu avea interes sa-si satisfaca oamenii placerile si altfel, ca sa-i oblige sa faca ssex in asa fel incat sa faca copii, de acolo vine.

Referitor la ce zici tu "sunteti asa de...hm", o zic eu, ei sunt mai retrograzi din pacate, cu conceptii mai invechite.
Nu sunt vinovati insa pot invata oricand ca acea conceptie este eronata (si eronata clar dat fiind ca nu o poate argumenta sanatos).

Ptr ca daca ii intrebi sa-ti argumenteze de ce nu e bine, de ce nu e moral, de ce, de ce, nu o sa stie ce sa-ti zica, de aici semnul indoctrinarii, adica preiei ceva de la cineva fara argumente.

Pe mine n-a reust nimeni sa ma indoctrineze desi am 44 ani si am trait si eu in comunism, am stat si am gandit intai sa vad "ia ma ce zic astia, zic oare bine?", si dupa aia mi-am format o conceptie despre ceva.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu era vorba de acum, era vb de viitor, cand oricum se mareste si o sa stie ce o sa faca, acum nu se pune problema ca n-ar putea face nici modelling si nici videochat, ca nu o primeste nimeni.
Ca daca era vb de acum, nici eu nu comentam.
A si specificat ca nu e vb de acum.
Si pana la urma am dreptul sa-i dau o parere, fiecare are dreptul sa dea o opinie, si ea mai tarziu va alege ce ii convine din n pareri.

Pai occidentalii ne fac tigani, dar occidentalii nu-s contra la videochat, culmea.

anonim_4396

"Mult și prost" * - începi deja sa îl copiezi!
Tu nu ai nici buletin și te gândești la prostii, halal viitor te vezi sa mai ai rolling on the floor
Du-te dă-ți 2 palme și spălate pe fata sa îți revii la realitate.
Nu mai vorbi aiurea, ca te rănesc rolling on the floor

anonim_4396

Nu trebuie sa facă asa, sa fie în rand cu rapandulele.Are studii, poate sa facă și în alte moduri bani.
Dar dacă își vede asa viitorul, e un caz pierdut. Vezi ca te faci de ras prin răspunsurile astea, eu zic sa te opresti, ti-o spun de bine. Porcăriile astea nu trebuie susținute, și asa e plin de românce la prostituție pretutindeni, ne arata toți cu degetul.
Din nou mi ai dat ignore, uite ce face frica din oameni rolling on the floor sa nu mai îmi trimiți cerere de stop ignorare ca nu ți-o acept laughing

| Mosotti a răspuns (pentru Strwberrs):

Normai ca te-ai referit la viitor ca ai scris foarte clar si in romaneste:
"M-am gandit ca pe viitor sa...".

Insa nu conteaza, ei vad treaba asta nasol chiar si pentru viitor, aici e aici, de aia au ignorat asta de fapt.

Ca baza este sa inveti bine la scoala si sa-ti faci o meserie buna si banoasa, este clar, pentru ca nu stim daca vei avea succes in modelling.
Daca modellingul merge f bine, se poate ajunge destul de sus, pe langa ca vei avea si contact cu oameni care si aia-s sus de tot.
Iar cand vei imbatrani si nu vei mai putea face, ai putea avea avere cat pentru 7 vieti.
De acolo poti avea acces la joburi foarte bine platite, sa devi vedeta TV (cum e andreea esca si altele) si altele de genul, ca fiind f frumoasa si cunoscandu-te lumea buna, iti faci relatii, pile, chestii, ti se poate propune sa participi la reclame, sa joci in seriale si asa mai departe.
Dar poate sa nu mearga deloc si atunci aia e, trebuie sa lucri altceva.

Videochatul este asa temporar, din ala nu strangi avere mare, deci cand nu-l mai vei putea face adica cand nu vei mai arata corespunzator, nu o sa mai ai bani.
Asa ca iar va trebui sa ai o meserie buna invatata.

Fiecare cu atuu-rile care i s-au dat, si un om destept isi exploateaza la maxim ce i-a dat natura.
Unii inteligenta, altii frumusetea, altii ambele, depinde.
Nici o meserie nu e o rusine, de la prof univ la pprostitutie, atat timp cat banu e castigat cinstit, e foarte in ordine.