| SLexuS a întrebat:

Salutare, luni va fi prima mea zi in curierat la cargus, sunt repartizat pe o zona rurala, la o ora jumatate de depozit, intrebarea mea este urmatoarea, cat v-a dura să livrez toate pachetele? Probabil in jur de 90 de opriri.
Plus alte informații ar fi de folos.

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Succes.

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu stiu pentru ca depinde de tine si de clienti pentru ca mereu apar situatii neprevazute dar sa nu faci pe grozavul si sa te misti prea repede pentru ca atunci iti vor dadea si mai mult de munca laughing

| ioana748 a răspuns:

Multa bafta,

| Kiran a răspuns:

Depinde de cum te misti tu in trafic, respectiv daca sunt oamenii acasa pentru a le acorda pachete, in jur de 2-3-4 ore depinde si de distanta intre opriri / zona, dar in general ajungi si la un 6, cel putin eu asa faceam la 18 ani in drum drept aproximativ 3 comune.

| SLexuS explică (pentru Kiran):

Nu cred ca 4 ore, ca oamenii uneori sunt cam lenti si nu-i intereseaza de curier.

| Wolf1988 a răspuns:

O sa-ti dea mai multe livrari decat poti duce asta este clar. Faci cat poti fara sa te strezezi.Vin multi curieri la mine si le mai ofer cate o cafea de la automat, au cate 50-60 de livrari cei de la cargus, dar cand sunt sarbatori sau black friday au aproape dublu.

| SLexuS explică (pentru Wolf1988):

Mi-au spus de cam 70 de livrari, tinand cont ca fac 3 ore dus-intors, ar fi destul de okay sa dureze doar 4 ore ( livratul ).

| Wolf1988 a răspuns (pentru SLexuS):

Nicio sansa, oamenii sunt lenti se pierde mult timp aiurea, baiatul asta de la cargus pleca acasa la 8 seara uneori.

| SLexuS explică (pentru Wolf1988):

Asta am vazut, insa daca abordez altfel situatia cred ca voi reusi, daca voi suna din inainte sa-i anunt ca in 5 minute voi ajunge le ei, cred ca va fi okay.