| paul999 a întrebat:

Salutare nu de mult am ajuns acasa mi-a dat un prieten un microfon sa cant, Philips SBC-MD 100 si se aude foarte foarte incet si am incercat si din volum am dat maxim la toate ...si tot asa se aude... mentionez ca folosesc programul Cool Edit Pro 2.1 oare e de la program?

Răspuns Câştigător
| Afa_Ceri_Cata_Log_1984 a răspuns:

Nu, nu e de la program. Ceea ce ai tu acolo nu e un microfon pentru calculator. Fara a intra in detalii tehnice, microfoanele pentru calculator sunt create special pentru a fi conectate la placa de sunet. Cele ca al tau trebuie sa treaca prin mai multe etaje de amplificare. De aia sunetul pe care il obtii este unul de volum foarte scazut. Daca vrei doar sa te joci si sa-ti inregistrezi vocea sau mai stiu eu ce - atunci poti incerca sa inregistrezi la volum scazut si sa amplifici in cool edit - are pe acolo niste optiuni care pastreaza calitatea sunetului in limite rezonabile. Daca vrei sa canti sau sa-ti inregistrezi vocea peste vreun negativ, atunci intre microfonul tau si placa de sunet va trebui sa mai pui un dispozitiv de amplificare - in care sa intre mufa de la microfon si din care apoi sa mearga un cablu catre placa de sunet. Aici ramane la libera ta imaginatie, poate fi un amplificator construit, cumparat din comert, unele combine muzicale sau DVD playere pot indeplini conditiile, atentie in schimb ce conectezi si unde sa nu faci vreo boacana. Spor

0 răspunsuri: