Daca vrei sa dai la arhitectura trebuie sa faci niste meditatii in vederea admiterii, nu este deloc prea devreme, sa primesti niste indicatii de ordin tehnic pentru a fi sigur ca respecti regulile care sunt urmarite de comisia de examinare la examen. daca nici la mate nu stralucesti poate si niste meditatii la mate ti-ar prinde bine. succes!
In viata e important sa faci ce iti place, una e cand ai o meserie care iti place si se castiga si bine si alta e cand ti-ai ales o meserie de gura parintilor, care nu iti place si pe care o faci in scarba
Nu este devreme, din contra. Peste 1 an sau 2 termini liceul? E tarzior chiar daca nu te-ai pricepe foarte bine la matematica si la ce mai trebuie pentru admitere la facultate. Aveam cunostinte care faceau meditatii la desen tehnic si altele cu ani buni inainte de admitere.
Va multumesc mult pentru sfaturi, cred ca anul acesta ma bag la un curs de pregatire in domeniu. am tot cautat pe net diverse cursuri si am gasit unul care intra si copii de la 16 17 ani.Va multumesc mult!
sorinaa0 întreabă: