Daca tot ai plecat din tara sa studiezi fa efortul pana la capat si pune mana si lucreaza ca experienta nu pica din cer
Știu. Exact de asta am pus întrebarea. Să trag concluzia că tu zici să lucrez ca intern?
Angajeaza-te, nu fi fraier. E esential sa ai facute cit mai multe internshipuri cand termini facultatea, ca nu te angajeaza nimeni pe baza timpului petrecut cu familia. Mai multe internshipuri = sanse mai mari sa ajungi la o companie care pune pret pe flexibilitate si iti ofera mai mult timp cu familia in viitor. Ce naiba, nu esti student la geografie, gindeste in perspectiva, actioneaza pre-emptiv.
Ok, mersi de răspuns. Am văzut și pe alte forumuri că se recomandă să lucrezi ca intern, din același motiv. O să-mi fac un CV și o să aplic, sper să mă accepte măcar la un interviu.
Totuși, n-am înțeles ce e cu geografia
La geografie se duc o gramada de habarnisti care intra boi si ies bivoli. Si multi dintre ei devin dupa aia mari talente prin vreun partid gen pesede. Facultatea de geografie > profesor + PSD > inspector scolar sau alt gen de politruc care o freaca pe bani multi. Sau, daca nu ai inclinatii spre politica, agent imobiliar, prosteli de-astea.
Daca stai prost cu banii de ce nu..pana la urma un ban in plus nu strica si timp pentru familie si prieteni sigur vei avea