| hhh16 a întrebat:

Salutare TPU,

Am 25 de ani şi sunt interesat să mă angajez ca şofer cat b, pe tranzit international, comunitate, tur-retur, sau intern în ţări precum Germania am auzit că la Amazon se câştigă destul de ok de exemplu.
Ideea e că n-am mai lucrat cu transporturi de mărfuri. Am experienţă la volan destul de bună zic eu, chiar dacă la anul o să fac doar trei ani permis. Am făcut în Olanda sute de km în fiecare săptămână, timp de mai multe luni, transportând persoane la locul de muncă. De când am luat permisul n-am lăsat volanul deloc.
În condiţiile ăstea credeţi că este rezonabil să ceri un job cu 2000 euro net pe lună? Ok sau măcar minim 1800 la început, şi dupa aia să crească.
Voi ce credeţi?
Fundă

Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

Esti putin cam naiv sa ceri atatia bani la amazon. Ideea e ca in delivery se plateste mai putin (cel putin stiu in Germania) ai cota zilnica de delivery si este stres mare, + trebuie sa ai grija de masini impecabil. Amazon angajeaza si concendiaza pe banda rulanta, la fel si DHL si UPS. Daca ai experienta doveditoare ai putea sa negociezi putin. Totusi corporatiile au parametri de salarii in functie de post deci degeaba ceri tu 2000 euro cand postul de fapt se incadreaza in 1100+ bani de gaz + livrarea cotei zilnice ok bla bla. Iti urez mult spor

| hhh16 explică (pentru Dandinelle):

Dar pe comunitate sau ceva de genu crezi că aş avea şanse cu 2000 sau 1900 euro?

2 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

E o meserie foarte grea. iar 2000 de euro pe lună nu inseamnă nimic.