Daca tu crezi ca o sa reusesti sa fii un programator bun in conditiile in care nu iti place acest domeniu te cam inseli. Programarea e o chestie extrem de migalosa. Fara sa iti placa sanse minime sa reusesti.
Am peste 60 de ani dar daca as avea un viitor in fata astazi m-as apuca de informatica. La varsta de 61 de ani am invatat sa lucrez in Linux. Reparam si calculatoare. Am incercat si programare dar n-am reusit decat sa fac o agenda telefonica. Nu am nici cine sa ma ajute si singur este extrem de greu. Acum, in scoala, este momentul.
Am fost la un curs de marketing, mai pe românește de vânzător. Acolo am fost învățat așa. Că munca pe care o faci, adică activitatea cu care își câștigi existența, trebuie să îți producă bani și satisfacție, bani și mulțumire sufletească. Adică și una și alta, împreună.
Ceva mai la obiect, IT-ul este azi plin de mercenari (= doar pentru bani) asa ca nu ai fi nici primul si nici ultimul.
Ca nu vei face multi purici in programare, pentru ca nu te atrage meseria asta si nu o vei face de placere, sau foarte bine, odata ce nu te intereseaza...
anonim_4396 întreabă: