Salut.Cred ca cel mai bine se castiga in Olanda,Anglia, Danemarca sau Norvegia.Ele inca nu au fost,, invadate" de alte natiuni(nu asa tare ). Germania, Italia, Cehia, Grecia sunt deja secate pe cand cele mai sus mentionate mai au resurse din plin + sunt tari foarte evoluate deci ai o multitudine de specializari pe care te poti angaja.
Germania e secata? Ma faci sa rad, in rest cu celelalte tari ai dreptate, dar Germania e number one. Daca merge un strain acolo sa nu crezi ca castiga Mii de euro pe luna . Salariul unui strain in Germania e de maxim 1.500 Euro. Un neamt care are cap ia in jur de 30.000. Daca Germania o duce cel mai bine in lume, nu are rost sa spui ca e seaca. Te rog frumos sa te informezi, si te rog sa nu te superi pe mine, ti-am spus doar adevarul .
Nu ma supar.Un verisor lucreaza acolo de cam 7 ani si mi-a zis ca salariile incep sa scada in anumite sectoare.Acuma eu am zis ce stiu...e un forum de opinii
Depinde si unde ai facut scoala, si depinde si ce cetatenie ai. Tata lucreaza de 3 ani, ia in jur de 2.000. Daca eu termin aici scoala, si daca la 18 ani imi fac cetatenie nemteasca iau 4.000 din start, iar dupa 1-2-3 ani ajung la 10.000. Aici nu depinde de cati oameni lucreaza in Germania si ca e secata din cauza asta. Tara asta are bani, dar poti sa castigi mult si bine doar daca ai cap
De castigat se castiga bine in tari precum Germania,Anglia, Franta, Belgia, Austria, etc. Sincer personal as pleca in Austria sau Germania caci in meseria pe care o practic aici nu am nici un beneficiu si nici satisfactia muncii pe deplin. Dincolo esti respectat din toate punctele de vedere si nu in ultimul rand, poti duce o viata decenta..nu la limita saraciei.
Salut.
1.Spania Sofer, Constructii etc
2.Anglia Sofer, etc
3.Franta Constructii, Agent Securite etc
4.Canada Orice