| OvisOvidiu a întrebat:

Vreau sa imi spuna si mie cineva o scaola din Brasov de actorie pentru cursuri doar.
Am 17 ani si sincer nu stiu daca mai este timp la varsta mea, adica nu vreau sa termin liceu si dupa facultatea ca ca 25-26 de ani sa pot merge la un castign sa vad daca ma primeste cineva.
Vreau acum de mic, sa fac niste cursuri sa primesc diploma si ma merg la castinguri
Talent am, deci chiar talent am ...Sincer sa spun eu de cand m-am nascut nu am vrut sa fiu un om obisnuit de mic visez sa devin celebru sa cant sau sa joc intr-un film.
Probabil m-a influentat si sora mea care de cand eram eu mic ea se uita la telenovele pe acasa tv laughing si ma uitam si eu cu ea de plictiseala iar acum am devenit dependent de ele.
Vreau ca in vara asta sa merg la o scoala iar dupa ce dau de diploma am sa caut insistent castinguri ca sa fiu acceptat intr-un film.
Dupa care dupa ce voi mai evolua putin am intentia sa plec in Mexic...visez sa joc cu celebritatiile mexicane, Cezar Evora, Ana Brenda Contreras si multi altii.
Am nevoie de niste informatii ma puteti ajuta?
Multumesc mult!