Daca este volum mare de munca si raspundere (pentru exactitata dtelor), atunci poate cauta pe cineva cu experienta mai mare (sau postul este "rezervat" pentru cineva).
PCR-ul NU A MURIT! Pile, Concubine & Repetenti *( analfabeți funcționali) cu diplome cumpărate de la universități de apartament!
Probabil ca salariu este minim pe economie, fiind o pozitie necalificata si le este teama ca tu sa nu pretinzi dupa angajare sa ai salariu mai mare, doar pentru ca ai o avrsta mai mare si ceva experinta.
In cazuri de acest fel se evita complicatiile de acea se refuza.
Postul este la stat, salariile sunt la fel peste tot, jar diferența dintre debutant și normal este de aprox. 100 lei
Baiul este ca ei trebuie sa raporteze ca au angajat un "debutant" nu unul cu experinta, tocmai pentru a se proteja legal.
Stiu ca nu intelegi acest lucru, dar este total legal si ei se asigura in felul asta nu angajeaza pe cineva care le va face lor probleme legale in viitor, cerand salariu mai mare.
Am trecut prin asa ceva cu foarte multi ani in urma, venind cu experinta in domeniu si aplicam in disperare pentru pozitii de junior, pana in ziua in care o tipa de la o agentie de recrutare a fortei de munca, mi-a spus de ce nu voi fi angajata niciodata pe pozitie de "junior", fiindca nimeni nu vrea sa aiba probleme legale, angajand un "overqulified" pe o pozitie de "incepator".