Assembler. La cum abordezi problema, observ ca habar nu ai pe ce lume traiesti. Nu trebuie retinute nici o multime de comenzi, trebuie sa intelegi si sa aplici niste principii si oricum daca o visezi pe aia cu "eu java invat si cu java ma pensionez" mai bine te faci sofer de taxi.
Ai oarecum dreptate, dar ideea de baza ramine - cu cit e mai rar ceea ce stii, cu atit cresc sansele sa fii platit cum trebuie'. Uite de exemplu, FORTRAN. Majoritatea cunoscatorilor sint la varsta pensionarii, dar inca se foloseste masiv - atentie! - in domeniul bancar, unde sint softuri care ruleaza de 20-30 de ani si nu e fezabil sa fie schimbate, deci e intretinut cod de cind bunica. Iti dai seama si ce scoruri se platesc pentru asa ceva...
Ceea ce e rar nu neaparat e si cautat. Ce zici de asta?
Eu intreb de curiozitate sa stiu cum e treaba cu Assembler-ul pentru ca eu il fac la facultate si profii nu ne-au spus practic, la propriu ce pot face cu el si la ce il utilizez si cam nu am invatat inca pe parcursul anului la Assembler.
Ah, atunci nu am idee ce sa iti zic. Decit...http://stackoverflow.com/......offering-s
Da, sigur. Doar ca le am pe undeva pe un CD care e... pe undeva. Incerc sa le gasesc pina duminica.
Intotdeauna programarea va fi mai bine platita decat designul, problema e ca tu nu stii nimic despre niciuna. Invata cu ce se manaca ambele si pe urma ai sa afli si raspunsurile
Programarea ca poti face mai multe chestii decat site-uri daaaar... nu doar java. E drept, se poate si doar cu java dar daca stii java si C, o sa iti fie mai usor sa gasesti de munca.