Buna. Este greu sa te duci la un loc de munca unde nu te intelegi cu colegii. nu te vei mai duce cu placere, ci cu timpul va deveni un stres si nu te vei mai simti in largul tau. E bine sa iti dai demisia, insa cauta sa iti gasesc un loc de munca inainte. Daca nu se poate fa o cerere de demisie, ai 20 de zile de preaviz, dupa care daca ii convine sau nu sefului tau ca pleci trebuie s ate lase sa o faci. Pune in balanta optiunile, dar ai in vedere faptul ca atat timp cat nu te intelegi cu colegii tai, sa ramai acolo ar fi o solutie pe termen scurt, iar pe termen lung e posibil sa nu fie tocmai ok. Succes!
Salut,
Ai putea incerca sa gasesti intai un alt loc de munca, sa-ti dezvolti un plan personal de cariera, iar atunci cand ai siguranta celor doua, poti sa-ti inaintezi demisia (eventual, chiar cu stil).
Nu pleca pană nu-ţi gasesti altceva! Rabdă, ca puţini oameni sunt cei care merg de drag la muncă! Fiecare are cate un sef ca al tău sau colegi linguşitori si incapabili. Dar pană nu ai un teren ferm sub picioare unde să te duci, nu pleca.
Buna, este normal sa spui ceea ce crezi, eu una, incurajez mereu oamenii sa isi spuna parerea sincer, indiferent care ar fi aceea. Plus de asta, locul de munca ar trebui sa fie unul in care sa te simti cat de cat ok, in largul tau... tinand cont ca nu te prea intelegi cu colegii cred ca ar trebui sa " iti iei inima in dinti " si sa iti dai demisia...insa, intre timp incearca sa iti gasesti un alt loc de munca. O zi cat mai buna, Iulia.
I-am spus sefului meu de ce sunt nemultumit si de ce vreau sa plec, pupatul in fund si vorba pe la spate nu-mi place. El mi-a zis sa-mi vad de treaba mea doar. WTF?