Incearca sa imbini invatatul cu o activitate placuta.
Un mod interesant de a invata este sa faci ceva ce iti place in timp ce inveti.
Sau poti scrie pe foi separate ceea ce ai de invatat.Du-te la oglinda si incepe sa citesti in fata acesteia.Asa te poti vedea la fel cum te vor vedea ceilalti.
Sunt o multime de metode.
Bafta!
Incearca sa te gandesti la viitorul tau! Fi competitiva, incercand astfel sa le arati celor destepti ("tocilari") ca poti fi chiar mai buna decat ei! Gaseste-ti pe cineva care e destept si pe cu care te afli intr-o oarecare concurenta si putine-ti in minte ca poti fi mai buna decat el/ea.La altceva nu stiu la ce m-as putea gandi! Ai putea sa te gandesti la parinti tai, pentru ca ei sunt cei mai importanti in viata ta(sper).Ei muncesc zi de zi sa te intretina si tu ce poti face pentru ei? Macar atata lucru poti face, sa inveti facadu-i astfel mandrii de tine! Nu ai indee cum creste inima intr-o mama sau intr-un tata cand vede ca baiatul/fata lor este diferit de ceilalti, le da un motiv de viata, un motiv de a pleca a doua zi la servici, stiind ca la intoarcerea acasa gaseste pe cineva de care e mandru, care ii contureaza viata! Bafta! Ce am spus sa stii ca am spus din suflet!
Te uiti la http://www.youtube.com/watch?v=FixIL8QKxoA si iti vine cheful:d