| unomsimplu a întrebat:

Salutari la toti
Am 41 de ani, sunt un bun tragator cu arma si as dori niste sfaturi cu privire la un curs de lunetisti.va multumesc

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Din câte știu eu nu există așa ceva, curs de lunetist pentru civili.
Numai cei care lucrează în trupele speciale sunt antrenați din acest punct de vedere.
Dacă dorești să devii lunetist trebuie să lucrezi la armată/poliție, etc. care au drept de tragere cu arma în situații care impune folosirea armei din dotare.
Din punctul meu de vedere nu văd pentru ce ai face așa ceva, deja ai 41 de ani, ești bătrân pentru trupele speciale și poți prezenta pericol social cu acest statut când tu ai un alt serviciu.
Vreau să cred că ai tras în poligon cu arma și pentru care ai autorizație de port-armă!
Pa, pa.

| unomsimplu explică (pentru Legiuitoarea):

Va multumesc pentru raspuns.da am tras cu arma in poligon.in privinta virstei ...mai am multe de demonstrat ca nu sunt batrin.asta e doar in capul celor de la recrutari din armata sau politie.sa stiti ca sunt foarte multi oameni care inca ar mai avea o sansa sa demonstreze ca sunt mai buni decit cei cu pile sau studii inalte.o zi buna va doresc

| Legiuitoarea a răspuns (pentru unomsimplu):

Bună.
Nu este părerea mea că ești bătrân, ești încă tânăr la 41 de ani, stai liniștit, nu a fost o jignire.
Am făcut în mod expres referire la trupele speciale.
Cât privește cursurile de peste ocean, trebuie să te interesezi care sunt condițiile ca și cetățean român!
O zi excelentă.
Baftă.
Pa, pa.

| unomsimplu explică (pentru Legiuitoarea):

Pot sa va. vorbesc la per tu? nu am zis ca m ati facut batrin, asta daca nu sunteti cumva responsabila cu recrutarea in armata sau politie.am gasit un curs de lunetistprin USMC, USA.virsta limita la ei e de 45ani.o sa vorbesc cu ei, ca la noi...Se poate o adresa de mess? mai tinem legatura.pa.pa

| Legiuitoarea a răspuns (pentru unomsimplu):

Bună.
Sunt responsabilă cu altceva, și nu la armată.
Foarte bine că ai găsit un curs la ei. Succes.
Da, poți vorbi la per tu.

Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Faci academia militara, deci armata e baza.

| unomsimplu explică (pentru mgtow):

Vreau sa mentionez ca sunt un foarte bun tragator cu arma.cu privire la academia militara, nici o sansa.am depasit virsta.am gasit ceva prin USA.curs pentru civili. oricum va multumesc.sanatate

| mgtow a răspuns (pentru unomsimplu):

Http://www.youtube.com/watch?v=coiTJbr9m04 asta era in caz ca nu aveai optiuni sa intri, ma bucur pentru tine.

| IMUNOSTIMPLAFAR a răspuns:

Buna seara
intamplator am tot 41 ani, sunt fata, dar asta nu are importanta si chiar ma intereseaza unde ati gasit acest curs
Va rog sa-mi lasati raspunsul aici pe site; eu am mai facut la Dinamo cursul dar atat ca eram prea marisoara pentru mai departe