| andreeaaa26 a întrebat:

Saluttt! Îmi poate da cineva câteva detalii în legătură cu jobul "Operator Flexibil"? Este okay sa îmi confirm identitatea cu buletinul? Nu îl folosesc la altceva? Se plătește okay? Exista anumite probleme? Aștept răspunsuri DOAR de la persoane care lucrează la ei sau au lucrat în trecut. Nu ma interesează ideile, părerile, opiniile voastre despre cum se fac banii ăștia, etc.

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce teapa e si asta? Da te rog link la site-ul de unde l-ai agatat. In cazul in care nu stiai, sunt o gramada de tepe in care esti pus sa faci diverse taskuri de maimuta (de introdus datele la captcha-uri, de exemplu) si ti se promit niste bani, eventual iti adauga bani intr-un cont pe un site, dar ai un prag minim de scos. Cind se apropie pragul, nu mai ai taskuri la care sa lucrezi...

| DandG2304 a răspuns:

Daca iti este teama sa iti dai buletinul, poti sa iti valideti identitatea cu un alt act romanesc: permisul de conducere, pasaportul, permisul de sedere, etc. Ii intereseaza sa stie ca ai peste 18 ani, ca sa te poata plati. Ieri am fost la magazin si am luat o sticla de vin, n-am avut nicio problema sa ii arat casierei buletinul. Se merge pe acelasi principiul: verifica doar ca ai +18. Lucrez la ei de mult timp si n-am avut probleme, iar plata este in functie de cat muncesti.

| Dragos388 a răspuns:

Salutare! Eu am lucrat cu ei. Îți cer buletinul pentru că avem niște legi pe care ei le respectă. E ca să se asigure că nu ești minoră și că nu intri sub o identitate falsă, atât. Nu știu de ce se sperie mereu lumea când o companie îți cere buletinul. E adevărat că și eu am avut unele dubii la început, dar nu mi-a fost frică să trimit copie după buletin. Ce pot face ei cu ea? Peste tot unde te duci ți se cere originalul și aici mă refer la situațiile în care vrei să obții ceva pe baza buletinului. Banii pot fi foarte buni, dar asta după ce te obișnuiești cu regulamentul și câștigi ceva experiență. Ei sunt foarte serioși și riguroși. Eu îți recomand să încerci și vei vedea că ce ți-am spus a fost adevărat.

| Honeybunny12 a răspuns:

Buna! Lucrez la ei in prezent, pot spune ca am acumulat experienta si este un job foarte sigur, de buletin ai nevoie pentru a confirma ca nu esti minora, se verfica prin Evalid si totul a fost in regula, nu am avut probleme cu ei, sunt seriosi si te platesc saptamanal. Totul depinde de cat timp aloci jobului, dar avantajul este ca programul il faci cum doresti tu.

| ladyDana a răspuns:

Da, este ok sa îți validezi identitatea pentru confirmarea vârstei tale. Se foloseste programul Evalid pentru validarea identității cu buletinul. Plata este săptămânală și primești factura prin email. Trebuie să strângi peste 30 de euro pentru ca banii să fie virați în contul tău. Esti platit in functie de cat timp dedici jobului.

| Florin6849 a răspuns:

Salut! Da, este ok sa-ti confirmi identitatea cu buletinul! Este ca la oricare angajator! Nu poti sa te angajezi/sa ai o colaborare fara a fi identificat! Lucrez de mai bine de doi ani cu ei, n-am intampinat pana acum probleme!

| RazvanTudorDan a răspuns:

Eu lucrez de aproape un an de zile. Este al doilea job si pot spune ca rar mi-a fost dar sa vad ca exista atât de multa seriozitate. Nu este ușor, dar înveți foarte multe lucruri si ai la dispoziție colegi gata sa te ajute la orice ora. Cu Cartea de Identitate sa nu îți faci probleme. Este ca la orice angajator. Succes!

| MariannIuliann a răspuns:

Salut! Da, sunt ok, buletinul îl cer ca sa se asigure ca ești persoana reala, m-am asigurat de asta bombardând Trainer-ul cu întrebări. Se plătește decent, trebuie sa fii destul de activ ca sa primești bani. Daca lucrezi puțin in fiecare zi si nu lași totul pe ultima suta de metri plata este chiar mai mult decât decenta! Am trăit câteva luni bune doar cu banii de la ei. Un sfat pe care ți-l dau, fii atent/a la training, toate informațiile sunt importante! Mult noroc! Poate o sa fim colegi! big grin

| DeaDea86 a răspuns:

Buna,
O intrebare am si eu - factura o face in baza la ce? Contract PFA sau SRL?
Cum colaborezi cu ei?
Multumesc!