Hmmm...usor si de vara. Ma gandesc la McDonalds dar stiu ca muncesti o gramada si primesti foarte putin Pai, daca stii sa mergi pe bicicleta si iti place, angajeaza-te la Glovo
Paai la bucatarie nu ma prea pricep, mi-a recomandat cineva Glovo dar nu mi-ar placea sa merg prin trafic..cred ca lucru manual de exemplu intr-o fabrica sau ceva
Sunt multe de spus despre lucru in fabrica, renteaza doar daca ai pile si ai pe cineva sa te bage pe un loc bun.
daca cauti in fabrica orienteaza-te sa gasesti ceva sa te poti specializa intr-o meserie si neaparat pe masinarii automate, pentru ca o sa iti fie foarte usor si vei sta cam 70/80% degeaba.
cazul meu care lucrez in fabrica pe pozitia de reglor strunguri automate.
cauta cat mai multe posibilitati, in fabrica o sa iti fie greu si ma repet daca nu ai pe nimeni.
in schimb sunt salarii foarte mari, cel putin eu castig cu mult peste media din Ro, la program de 8 ore, daca voiam si cu ore suplimentare, de noapte si sambata ajungeam lejer la un salariu uimitor.
Munca la gradini, sere, pomi fructiferi... este usor, de vara si nu se cere calificare!
Ti-as recomanda sa vorbești cu un prieten care te cunoaște îndeaproape și sa îți dea un sfat despre ce ți s-ar potrivi. E greu pentru noi să-ți dam un sfat bun. De exemplu, iubita mea tot timpul îmi aduce aminte sa fac aia și ailaltă, de aceea, pentru ca ii ajuta pe ceilalți, Dumnezeu i-a dat capacitatea de a-și face planuri... Și știe ce va face în fiecare zi din săptămâna care vine. În consecință I-am zis ca ar putea fi o secretara bună! Deci se poate sa afli și tu la ce ești bun dacă te întrebi ce binefaceri aduc eu oamenilor? Fie ca îți place să-i ajuți sa învețe sa folosească telefonul, fie ca îți place să le faci poze sau sa le dai sfaturi, pe asta trebuie sa te bazezi când îți alegi o meserie. Nu pe ce se cauta, sau ce e avantajos!
Tot e vara, mergi pe litoral, gasesti job ca ospatar/bucatar/chelner foarte usor si FOARTE BINE PLATIT
Iată aici câteva opțiuni pe care le ai la început de drum în București - https://cariera.ejobs.ro/locuri-de-munca-bucuresti-fara-experienta/
IceCreamDoll întreabă:
sorinaa0 întreabă: