Iata cateva alimente pe care le poti manca linistit: lactate slabe
( iaurt, branza degresata), piept de pui gratar, suc de grapefruit la storcator, pregatit in casa, poti adauga si niste morcovi sa nu fie asa acrisor sau de portocale, fara fainoase, dulciuri, fara bauturi acidulate sau dulci, fara mazare, fasole, varza.Trebuie sa bei minim 2 litri de apa plata, miscare cat poti sa faci, cafea poti bea maxim 0. 500 ml pe zi, cu indulcitor. Poti manca in aceasta perioada si salate asortate ( spre exemplu: rosii, salata verde, ceapa, masline feliute, ardei gras), cu branza rasa pe deasupra si putina sunca presata, cu zeama de lamaie, fara alte sosuri grele sau maioneza. Dupa ora 18. 00 nici un fel de masa, daca iti e foame foarte rau, poti servi un iaurt de baut, apa, ceai fara zahar.Mult succes la competitie si sanatate maxima
Eu zic sa mananci numai dimineata si sa alergi mult. chit ca o sa-ti fie foame de o sa te tarasti pe jos, va merita. (
Mananca iaurt, batonas fitness si apoi du-te si alearga vreo 5 km (daca poti mai mult alearga)
Mananca salate, iaurturi, fructe si legume. ocoleste prajelile, sucurile acidulate si dulciurile
Nu bea lichide! am vazut ca cineva ti-a scris sa bei minim 2 litri de apa pe zi. gresit. da, intr-un regim de slabit de lunga durata cand vrei sa scapi in timp de kilograme bei 2 litri de apa pe zi, dar nu cand vrei sa slabesti putin in foarte scurt timp. deci, din nou, bea foarte putina apa, si deloc inainte cu o zi de cantar. in orice regim de slabit primele kilograme se pierd prin deshidratare.
Multumesc pentru raspunsuri. Am slabit trei kilograme in 2 zile. Am simtit foamea, da ce mai conteaza. Deci, iaurt + fructe + apa pana la ora 18. apoi nu am mai mancat. Iar in ultima zi de regim(vineri), pana a doua zi la cantar nici apa nu am mai gustat-o. Acuma se pune intrebarea ce sa fac ca sa pun la loc kilogramele pierdute... dar cred ca ma descurc cu asta. Multumesc
FanMedical întreabă: