| Maria_9493 a întrebat:

Se mai cauta limba franceza? (se zice ca majoritatea stiu franceza si engleza, dar cati le stiu cu adevarat)

Răspuns Câştigător
| babyblue a răspuns:

Da, se mai cauta. Iar faza ca ''stiu limba franceza, engleza...''mi se pare uneori stupida. Faptul ca sti sa spui patru cuvinte in engleza nu inseamna ca sti o limba straina.
Intr-adevar, si limba germana este o liba cautata.
Succes.

4 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Importanta limbii franceze ca limba universala de comunicare are tendinta de a se diminua de multa vreme. Daca in secolele 18-19 franceza era limba culturii, venita din "orasul luminilor", incet, incet, si mai cu seama din momentul in care un popor tanar precum americanii au inceput sa se afirme d.p.d.v.cultural, dar si ca mare putere a lumii, limba engleza a prins teren in dauna limbii franceze si a evoluat atat de mult folosirea ei.mai ales in muzica rock, incat insisi francezii, alarmati ca tinerii incepusera sa vorbeasca un idiom nou, numit frangleza, au simtit nevoia sa-si protejeze limba prin adoptarea unei legi.Astazi,toti lingvistii par a fi de acord ca limba engleza va deveni limba comunicarii universale in viitor, urmata indeaproape de limba spaniola.

| Th3eo a răspuns:

Este mai cautata germanabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Eu cunosc bine limba franceza tehnica si din asta traiesc (nu prea grozav, pentru ca asta e!); dar mai stiu foarte bine si limba romana; si pe cea tehnica. Lucrez la Citroen Romania.

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

In general limbile cautate sunt cele care nu se vorbesc in mai multe tari (cum se vorbeste engleza, franceza, rusa; si germana se vorbeste in mai multe tari chiar daca este combinata cu limba oficiala a tarii respective sau este o germana stricata). adica gen spaniola, portugheza( in general limbile care se vorbesc in Asia :japoneza, chineza, hindi sau in Europa Nordica : finlandeza, etc )

Întrebări similare