Merita, da! Cunosc pe cineva, de fapt am avut un iubit, pilot in Aviatia Militara Romana (Fortele Aeriene Romane), si il plateau foarte bine de tanar, cum a mai zis cineva, esti foarte respectat, ai o uniforma faina, ca in Top Gun; si asta doar o parte din beneficii. Iti faci iubiti/iubite faine! Succes!
Daca iti place cariera militara atunci merita: slujba stabila, salariu bun, vazut bine in societate si pensie mare la finalul carierei.
Nu "Se" ci doar "merita". Daca as putea sa o iau de la capat, cu ce stiu acum, as lua-o.
Imi pare rau sa te contrazic: in 27 de ani de armata am vazut ca femeile avanseaza mai repede decat barbatii si au, in general, functii mai usoare.
Eu am vrut sa ma refer din punct de vedere fizic daca ea poate, ca degeaba vrea daca nu este aptă fizic, o seara bună va doresc si multă sănătate.
A! Aici ai dreptate. Multumesc, la fel!
Merita doar daca esti un om disciplinat si ordonat, fiindca militaria nu se potriveste oricui.
Ca si necombatant as presta si eu pana la 50 de ani sibpe urma pensie si pensie peste medie fara stres.
Orice cariera merita daca iti place cu adevarat (nu alegi ceva doar pentru ca se castiga nu stiu cate mii de euro sau ca e "la moda") si si te simti capabil/a sa o urmezi.